cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

za tiste, ki ste že noseče

clock-img

06.03.2007, 11:36

clock-img

Tinča1

pencil-img

315

Pozdravljene!

Nauser posted image  ne čakam v soboto. Danes zjutraj, pa se mi je začel dobesedno vlivati beli tok. Zanima me, a je to mogoče napoveduser posted image  ali ne. Ker si tako hudo želim biti user posted image niti ne vem ali mi je slabo ali ne. Včasih se mi zdi oziroma mi je slabo, samo po mojem je še prehitro za te znak. Mislim, da me psiha daje. Ko pa sit hudo želim postati user posted image . Upam, da Vas nisem preveč zagrenila. Lp!

clock-img

06.03.2007, 11:44

clock-img

prymorka

pencil-img

180

JAZ NISEM IMELA NOBENIH TAKIH ZNAKOV...
edino kar je bilo, prsa so me bolela in to ne tko kot vedno ampak bolj zgoraj...
slabosti so se mi začele šele v 6.tednu...
jaz ti želim vso srečo in upam da se nam kmalu pridružiš... ;)user posted image user posted image

clock-img

06.03.2007, 11:54

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

pri meni je obilica belega toka običajno pomenila napoved prihajajoče user posted image .....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

06.03.2007, 12:54

clock-img

mala

pencil-img

913

jest nisem imela nič belega toka,ki sem ga ponavadi pred menstruacijo imela-slabosti imam šele zdaj-v 7t...samo test ti bo pokazal ali si ali nisiuser posted image -ni se treba kej preveč na znake zanašat...ker ima vsaka drugačne in zelo so podobni predmenstrualnim tko da jih boš težko ločila
lpuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

06.03.2007, 14:26

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Te razumem kako je ce si tako mocno zelis biti user posted image  in se ti zdi da imas kr polno znakov. Jaz sem imela znake kot pred user posted image , belega toka nisem imela direkt pred user posted image  nikoli.
Veliko srece, upam da ti cimprej uspeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.03.2007, 15:20

clock-img

kaja80

pencil-img

108

Tinča1, moj edini znak nosečnosti pred pozotivnim testom je bil beli tok. Prej pred M je izgninil, tisti mesec je pa kar ostal, tako da sem zaradi tega šla delat test.

Upam da bo pri tebi tudi tako.

clock-img

06.03.2007, 20:20

clock-img

tinki_winki

pencil-img

95

To da ti beli tok med nosečnostjo ostane kot je že napisala kaja80 pa kar drži. V glavnem ne si preveč domišljat (bo veselje še lepše), počakaj na rezultate testa in vso sreč ti želim.

clock-img

07.03.2007, 14:42

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Če si zelo želiš biti user posted image tukaj veliko naredi psiha in si domišljaš neke stvari, ki jih v resnici včasih ni.
Jaz nisem imela nobenih znakov razen tega, da mi je izostajala user posted image , kasneje pa so me bolele prsi.
Najbolje bo, da opraviš test za ugotavljanje nosečnosti. Le tako boš najbolje vedela pri čem si.
Držim pesti zate, da si med nami nosečkami.user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

07.03.2007, 20:00

clock-img

Tinča1

pencil-img

315

Punce res Vam hvala za odgovore. Noseča si pa res hudo želim bit. Bom počakala, da morebiti ne prideuser posted image , potem pa laufam takoj v lekarno po test. Upam, da bom laufala, ker če pride user posted image , nima v lekatni kaj delat.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem