cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

za tiste v zdravstvu

clock-img

12.05.2009, 16:30

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Pozdravljeni. Šla sem na zdravniški pregled  drugače nimam nobenih težav ampak da se moram oglasit na kontroli pri svoji zdravnici in sicer navajajo pod okvare zdravja:  SR alta, Levkocitomija, prekomerna telesna teža (imam 74kg pri 31 letih, visoka pa sem 170 cm). Zanima me kaj pomenita prve dve stvari in sicer SR  imam 17, levkociti 20-30. Glede kilaže pa se bom znebila 3-4 kg, več pa verjetno da nebo šlo. Prosim vas za odgovore, hvala.

clock-img

13.05.2009, 11:11

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Za levkocite vem. Preveč jih imaš: min. je 4, max pa mislim da 10.

clock-img

13.05.2009, 17:01

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Kaj pa  naj bi to pomenilo, če jih je preveč? Moja zdravnica je namreč na dopustu tako da še nekaj časa nebom vedela kaj je to?! A je možno da so povečani zaradi  suma na kako alergijo?

clock-img

13.05.2009, 17:03

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Brinčika, povišani levkociti pomenijo, da se telo bori z nečim, ponavadi infekcija, alergija je pa malo verjetna. tudi SR, ki je povišana nakazuje na infekcijo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem