writing-img

za vse vegane

clock-img

10.10.2007, 09:47

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Živjo!

Mene pa zanima kaj vegani uporabljate namesto jajc? NAmreč hčerka je alergik in bi ji rada pripravila palačinke, pa ne vem kaj naj uporabim namesto jajc?

clock-img

10.10.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

Moja prijateljica nič. Pa tudi speče jih brez olja. To mora biti nekaj boljšega.

clock-img

10.10.2007, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2007, 11:27

clock-img

Devi81

pencil-img

8

mi jih doma pripravimo po standardnem receptu, samo brez jajc. Pridejo super dobre!!!!

tako da brez skrbi.

za barvo pa lahko dodaš malo začimbe 'kurkuma' ... ki jih bo bolj rumenkasto obarvala.

Dober tek!

uživaj življenje!
lp, Devi

clock-img

10.10.2007, 11:29

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Jaz ne delam veganskih, naredim jih z mlekom.Noter dam mleko, moko, sol, sladkor, mogoče včasih kakšno aromo.Pustim pa maso vsaj pol ure stati, potem pa delam palačinke.In so ful dobre.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

10.10.2007, 11:39

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Enako kot predhodnice - mleko (riževo, ker je mali alergičen tudi na mleko) + moka.
Sem pa tudi jaz že v najboljšem sosedu videla ta nadomestek, a ga zaenkrat še nisem preizkusila.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem