writing-img

za vzpodbudo

clock-img

25.12.2008, 16:55

clock-img

magi123

pencil-img

1

Pozdravljene! Dve leti sem dokaj redno prebirala ta forum, nisem pa se oglašala. Marsikdaj so mi bile besede sodelujočih v vzpodbudo, včasih pa so me tudi razžalostile. Zato želim s svojim sporočilom vliti upanje vsetm tistim, ki ga potrebujete.
Zgodba se je začela pred 2 letoma, ko sva se s partnerejm odločila za naraščaj. Kot za nalašč sem takrat pred M dobila izcedke, šla k G, ki je zadevo rešila s "stresom". Nisem se dala, za to sem po nekaj mesecih odšla in zahtevala (ker sem se prav na interentu poučila, da ti izcedki pomejino pomanjkanje progesterona), da mi da Dabroston. Učinek enak nič. Vztrajala sem, M je bila neredna, zato sem nato dobila Klomifen, nato je nekega dne posumila na "srčasto maternico" me poslala na HSG- za katerega sem kasneje pogruntala, da spoloh tega ne pokaže, pa č pa preverja prehodnost jajacevodov. Vmes je partenr opravila še spermiogram, ki je bil OK. Vsega mi je bilo dovolj, predvsem pa G komentrjev, da se moram sprostiti, zato sem zamenjala G. Ta je ukrepal takoj. Po prvem uz pregledu je ugotovil, da imam manjšo pregrado in dogovorila sva se za poseg (laparo in histero). Na pregledu potem sva se dogovorila, da 4 mesece poskusimo brez tablet.  No in takole, po 2 letih, 3 mesecih jemanja Dbaroston, 6 mesecih Klomifena ter dva ciklusa po histero in laparo se je pokazal +, ki mu še zdaj ne morem verjeti. In to brez farmacevtskih sredstev. Hočem vam predvsem sporočiti, da se borite zase, da poiščite G, ki vas bo jemal resno in vas ne bo odpravil v stilu, pomirite se, pojdite na dopust, in s škatlo tablet, pač pa bo dejansko nekaj ukrenil in vam tako pomagal do vaše sreče.

Srečno vsem, držim pesti in čimveč pluskov!

clock-img

25.12.2008, 17:00

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image  za pluseka in vztrajanje!
Naj vam bo čim lepše! In hvala, da si delila tole zgodbo z nami.

clock-img

25.12.2008, 17:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Magi, čestitam.
Sicer se pa popolnoma strinjam s teboj.  Zjezijo me vsi: "sprostite se." in "saj ste še mladi".  Na živce me gre, da mislijo, da je vse v glavi. Glava in srce hočeta otročka, torej bi moral biti to razultat.
Vsaka se mora boriti zase. In ok, ko po letu truda ne uspe, te začnejo pošiljati na različne preglede...a je treba vedeti, da potem to ni kar en dva tri pa zanosiš...vse to traja...lahko tudi leto, leto in pol...če ne uspe, se lahko vleče v nedolgled...in kar naenkrat nisi več"mlada" in ni več "stres" ...potem je lE še stres, ker nikakor ne moreš tega dati iz glave.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

25.12.2008, 17:28

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

To je pa res super novica!Lepo in mirno user posted image !!!

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

25.12.2008, 18:26

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Super, lepo user posted image . Iskrene čestitke in mirno nosečnost !

clock-img

26.12.2008, 21:44

clock-img

Anonimen

No to je pa lepa novica!user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam in ti želim res lepo nosečnost!

clock-img

27.12.2008, 09:21

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2008, 11:26

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Bravo!!! Uživaj v zasluženi zmagi!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

27.12.2008, 14:53

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

user posted image  za vztrajnost. In iskrene čestitke za nosečnost, naj bo mirna. Predvsem ti pa želim zdravo bebico. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

clock-img

29.12.2008, 08:38

clock-img

Anonimen

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je TVOJA zmaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

To je pa lepo slišat.
Mam tut jest eno butasto G in jo bom januarja glih menjala.

clock-img

30.12.2008, 09:45

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Iskrene čestitke za rezultat, vztrajnost in pogum-postaviti se zase!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

01.01.2009, 23:30

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

user posted image user posted image user posted image
vesela sem zate!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem