cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zabaviščni park

clock-img

18.08.2005, 08:31

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Včeraj sem spraševala o zabavišnem parku v Austriji, pa žal ni nobena vedela kaj več, zato vam danes prilgam link, ki ga poglejte, ne bo vam žal:

http://www.elfenberg.at/projekt01/index.php?idcatside=2&sid=33ccca838985a37c7dd6d1c4c55a3dc3

Mi gremo čez dva tedna ...

Če pa gre katera prej pa naj piše in poroča!

LP! IN uživajte v sončku!

p.s: Ta vikend pa imajo indijance (vsak teden imajo neko temo)!

clock-img

18.08.2005, 08:36

clock-img

india

pencil-img

5342

Kje pa je ta park, Mineja? :miska:

clock-img

18.08.2005, 08:42

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Ta park je v Austriji in sicer 150 km iz MB malo naprej od Graza-sicer pa poglej na zamljevid, ki je priložen na njihovi strani. Sodelavka gre ta vikend in bom vedela več naslednji teden.

Prejšnji mesec pa so bili v tem, pa je bilo super, prespali pa so na Madžarskem za full malo denarja:
http://www.maerchenpark-neusiedlersee.at/

LP!

:kuza::kuza::kuza:

clock-img

18.08.2005, 13:03

clock-img

al1*

pencil-img

2246

To pa izgleda kar obetavno. Bomo verjetno šli kaj kakšno soboto v septembru! Ko boš kaj več vedeal, prosim sporoči!

LP

clock-img

18.08.2005, 14:48

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Ne delaj nam skomin, ko pa jaz ne morem kam daleč na pot. Otroci pa z velikimi očmi na ekran in mamiiiiii a gremoooooooooooo.
Potem pa razlaga, kako jaz ne morem in podobna jaca.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem