writing-img

zaboli tudi vas?

clock-img

19.12.2007, 08:30

clock-img

p&b

pencil-img

747

Polno dojim,zanima me ali tudi vas,ko pristavite dojenčka na prsi po nekaj sekundah začutite naval mleka in vas pri tem za kratek čas bradavičke zabolijo?

Hvala in LP!

clock-img

19.12.2007, 08:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Se mi je isto dogajalo, ja. Ampak sčasoma bo minilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.12.2007, 10:08

clock-img

valči

pencil-img

2344

user posted image trenutno me zelo zaboli,tako,da zvezde vidim,ker imam spokane bradavice,ker ima nina soor in ta je prišel name.
mažem z daktarinom obe,vendar bo kak tredn bolelouser posted image

se opravičujem za male črke,mi nina spi na rokahuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

19.12.2007, 10:11

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja mene je obakrat bolelo-ampak samo kakšen mesec, dva...potem je bilo ok!

clock-img

19.12.2007, 10:11

clock-img

Lejci

pencil-img

377

Mene je bolelo tudi po dojenju, kar "trgalo" me je po prsih. Minilo je pozno, po več kot 2 mesecih. FUL pazite, da pravilno pristavljate!!!!

clock-img

19.12.2007, 10:14

clock-img

Anonimen

O ja, zna zabolet da zvezde vidiš. Ampak samo prvi trenutek ko začne vlečt. Pa tudi to mine.

clock-img

19.12.2007, 10:20

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mene je tudi na začetku zabolelo ko sam hudič...Sploh ne moreš takrat verjet, ko ti pravijo kolegice, da bo to sčasoma minilo...No...pa res mine...:-) Samo, kot je lejci rekla: pazit je treba, da pravilno pristavljaš, ker hitro razpoka bradavica!
Valči, meni je enkrat na začetku razpokala bradavica in sem mislila, da se mi bo zmešalo od bolečine. Sem kupila tisti nastavek za dojenje in je blo občutno boljše. Ko se mi je bradavica zacelila (po enem tednu), sem dojila brez nastavka in je blo vse ok. Mogoče poskusi z njim dojit? Zakaj bi trpela brezveze?

clock-img

19.12.2007, 10:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

O ja, zna zabolet da zvezde vidiš. Ampak samo prvi trenutek ko začne vlečt. Pa tudi to mine.

tud jaz sem videla zvezdeuser posted image . bradavice so mi razpokale do krvi, zato sem kupila nastavke za dojenje in sem jih dala le toliko gor( 1 minuto), da me ni bolelo ko je potegnila. potem sem dala dol in je sesala naprej. bradavice so se mi pozdravile v 14dneh(mazala sem jih še z lanolinom), potem sem pa tudi nastavke dala proč

clock-img

19.12.2007, 10:32

clock-img

mika

pencil-img

6485

pazit je treba, da pravilno pristavljaš, ker hitro razpoka bradavica!

jaz nisem mogla pazituser posted image ...ko je prišla v stik z bradavico, je tako močno potegnila, da ji nisem mogla vlečt bradavice iz ust, ker bi mi jo verjetno odtrgala.

enkrat je namesto bradavice zagrabila kožo zraven...pa kaj si ti nor...zvezde, zvezde, zvezde

clock-img

19.12.2007, 10:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zabolelo me je takoj, ko je potegnila, prve tri sekunde. Tako zapeklo čudno. Potem pa je minilo.

clock-img

19.12.2007, 10:34

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

Mene pa še zdaj ful boli, pa že skoraj 4 mesece polno dojimuser posted image

clock-img

19.12.2007, 16:47

clock-img

valči

pencil-img

2344

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Mene pa še zdaj ful boli, pa že skoraj 4 mesece polno dojimuser posted image

Pa ne me srašit,nouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

20.12.2007, 07:57

clock-img

p&b

pencil-img

747

Mogoče sem napisala malo narobe,nisem mislila bolečine v bradavički tisti prvi hip ko jo prime in začne vleči.To me več ne boli,pač pa sem mislila,ko jo že pristavim na dojko in že nekaj časa sesa,začutim kot nek naval mleka kar me močno zaboli-zapeče na dugi bradavički,se pravi na tisti,kateri ne sesa.

clock-img

20.12.2007, 13:34

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Mene! Ampak ne vsako dojenje? Samo včasih...

clock-img

23.12.2007, 19:23

clock-img

annya7

pencil-img

23

Me je bolelo, da sem v petah čutila. Je pa minilo po kakem mesecu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem