cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zadnji dan menstruacije + pregled pri ginekologinji

clock-img

22.03.2007, 14:44

clock-img

Anonimen

Ali drži, da je najboljši čas za pregled maternice zadnji dan menstruacije? Danes imam pregled pri ginekologinji in bova pogledali če imam mogoče kakšno pregrado, itd. Problem pa je v tem ker imam danes še vedno malo rjavega izcedka. Ali to lahko kako upliva na sam ultrazvok?

clock-img

22.03.2007, 15:02

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ali drži, da je najboljši čas za pregled maternice zadnji dan menstruacije? Danes imam pregled pri ginekologinji in bova pogledali če imam mogoče kakšno pregrado, itd. Problem pa je v tem ker imam danes še vedno malo rjavega izcedka. Ali to lahko kako upliva na sam ultrazvok?

Nisem prepirčana ampak se mi zdi da ne.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.03.2007, 15:15

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ja, za takšne preglede je najboljše, ker je maternična sluznica čisto tanka...ampak se nevidijo vedno takšne nepravilnosti z uz-jem...

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

22.03.2007, 22:34

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Pregrada je najbolj vidna v času ovulacije.

clock-img

23.03.2007, 05:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Miška76

Pregrada je najbolj vidna v času ovulacije.

to pa ne vem če bo držalo, saj mora bit sluznica res čimbolj tanka, pri O pa več ni tanka, saj se le ta mora odebelit, da se lahko zardek vgnezdi. Če mal logično razmislimo, zakaj pa potem opravlajo histeroskopijo pred O, oz če jo v času O ali celo kasneje, pa moraš jemat KT?? ravno iz razloga, da je sluznica tanka in da vidijo pregrado

clock-img

23.03.2007, 09:49

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

MIŠEK13---točno tako!!!!!!

clock-img

24.03.2007, 14:44

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Jaz sem bila na operaciji, ker sem imela pregrado. Pregrada se najbolj vidi takoj po končani menstruaciji, ker je takrat sluznica najtanjša. Jaz sem jaz imela operacijo, ko sem imela zadnji dan menstruacije oz. bil je samo še izcedek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem