writing-img

zajtrk

clock-img

27.07.2009, 08:18

clock-img

soncica01

pencil-img

278

Pozdravljene, mene pa zanima kaksne zajterke papajo oziroma so papali vasi 6 mesecni otroci? Zacela sem z kuhano jabko in hrusko, zdaj bi pa rada se dodajala pa ne vem tocno kaj lahko in kaj ne?

Miksate recimo za zajterk z jabko in hrusko se kaksne keks (kateri???) oziroma kaj jim sploh dajtete za zajterk in koliko?

Kosilo nam je lepo steklo, z zajterkom pa smo sele v uvajanju :))

Hvala vsem za odgovore.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.8.2009 12:47:19 >

clock-img

27.07.2009, 08:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.07.2009, 08:48

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Papati zajterkuser posted image
Menda otroci jedo zajtrk.

Tut men se zdi tko!!!

clock-img

27.07.2009, 08:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja. Zajtrk. In nič mu ne dam zdraven tega. user posted image

clock-img

27.07.2009, 08:51

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Za zajtrk pri 6. mesecih je po moje dovolj mleko, če pa že misliš, da rabi kaj drugega, pa kakšna mlečna kašica. Sadje je po moje bolj primerno za dop- ali popoldansko malico.

clock-img

27.07.2009, 11:05

clock-img

soncica01

pencil-img

278

joj, ste se vpiknale v eno besedo. Papati ali jesti, se ve, kaj sem mislila. Zanimalo me je, kaj jim daste za zajterk, kaksno sadno kombinacijo - recimo kuhana jabka, hruska in zmleti keks recimo:

Hvala Katy78 za odgovor.

clock-img

27.07.2009, 11:58

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ja jz moji dam samo mleko bo kamlu 6m.
to je za takega dovolj.
pa ji pol za malico daš kakpno sadno/mlečno kašico....zmečkano sadje karkoli...
za zajtrk pa mleko,ja.

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

27.07.2009, 12:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: soncica01

joj, ste se vpiknale v eno besedo. Papati ali jesti, se ve, kaj sem mislila. Zanimalo me je, kaj jim daste za zajterk, kaksno sadno kombinacijo - recimo kuhana jabka, hruska in zmleti keks recimo:

Hvala Katy78 za odgovor.

hej, zajtrk je, zajtrk in zajtErk. To ti dopovedujejo user posted image

clock-img

27.07.2009, 12:09

clock-img

soncica01

pencil-img

278

joj, nisem vedela, da se na forumih uporablja knjižna slovenščina. Vsekakor hvala punce za opozorilo :))

clock-img

27.07.2009, 12:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: soncica01

joj, nisem vedela, da se na forumih uporablja knjižna slovenščina. Vsekakor hvala punce za opozorilo :))

ne, saj se ne, itak, da se ne, bi blo celo boljš, če bi napisala fruštek kot pa zajtErk. me kar zmrazi.

clock-img

27.07.2009, 12:34

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Očtino so tukaj same profesorice slovenščine, ki se čutijo dolžne opozoriti vsakega, ki stori sleherno gramatično, leksično in pravopisno napako user posted image

Sedaj pa k odgovoru - moj dojenček ima 9 mesecev in za zajtrk še vedno papa oz. pupa user posted image mleko, za dopoldansko malico pa mu dam sadje ali žitno kašico.

clock-img

27.07.2009, 13:24

clock-img

onur

pencil-img

2700

joj popravljalke besed. pazite, da se naslednjič to ne zgodi vam.
moja ima 8 mesecev in zjutraj dobi flaško, nato pa dopoldansko malico od 9-10 sadje - zraven keks, morda tudi par koščkov marmelade in kruha, ...

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

clock-img

27.07.2009, 13:49

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Očtino so tukaj same profesorice slovenščine, ki se čutijo dolžne opozoriti vsakega, ki stori sleherno gramatično, leksično in pravopisno napako user posted image

Sedaj pa k odgovoru - moj dojenček ima 9 mesecev in za zajtrk še vedno papa oz. pupa user posted image mleko, za dopoldansko malico pa mu dam sadje ali žitno kašico.

Se podpišem!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2009, 13:50

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: onur

joj popravljalke besed. pazite, da se naslednjič to ne zgodi vam.
moja ima 8 mesecev in zjutraj dobi flaško, nato pa dopoldansko malico od 9-10 sadje - zraven keks, morda tudi par koščkov marmelade in kruha, ...

Se podpišem še tukaj! user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2009, 15:23

clock-img

abc123

pencil-img

352

se podpišem pod vse tiste, ki raje pametno odgovarjate kot pa kritizirate slovnične napake. Tiste pa, ki kritizirate, naučite se brati - sprašuje vas za nasvet o prehrani in ne o slovnični pravilnosti njenega vprašanja.

Moja je stara 6,5 meseca in ji še vedno dajem mleko za zajtrk, verjetno bo zajtrk zadnji obrok, ki ga bom nadomestila z GH.

clock-img

30.07.2009, 16:50

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Mlečnim kašicam včasih dodam kako sadje,tudi ovsene kosmiče s sadjem.Mi pa zajtrk najslabše je,verjetno je sit od celonočnega dojenjauser posted image ,zato ga niti ne silim,če hoče ja,če ne ,mečem stran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem