cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zajtrk petmesečnice

clock-img

05.08.2006, 10:32

clock-img

tanyak

pencil-img

63

začeli smo z rahlim dodajanjem hrane, ki pa jo je naša punčka zelo dobro sprejela, celo tako da se skoraj noče več dojit ampak je popolnoma navdušena nad žličko...kaj naj ji torej pripravim za zajtrk(verjetno zjutraj ko se zbudi tko al tko mleko) okoli 10 ko pa bi mi spet jedli pa ne vem al je bolj primerno sadje al kakšna mlečna kašica....ker potem kosilo imava pa zelenjavo

clock-img

05.08.2006, 12:04

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz dam mojemu user posted image zjutraj vedno samo mleko (okoli 8h), naslednji obrok (okoli 11-12h) je pa sadna kašica.
Se mi zdi tako najboljše, ker je dobro, da je sadje na jedilniku nekje dopoldan, da ni pretežko za želodček.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

05.08.2006, 19:04

clock-img

irena111

pencil-img

95

moj tudi zjutraj mleko, potem okoli 10-11 pa ponavadi mlecni gris, ali pa kasico.

clock-img

07.08.2006, 22:05

clock-img

Aleksandra

pencil-img

64

Definitivno je za dopoldan (za drugi obrok) najprimernejše sadje. Jaz ji včasih dam samo sadje, drugič pa dodam še kako žličko kosmičev.
LP in dober tek!

clock-img

07.08.2006, 22:38

clock-img

natalia

pencil-img

1423

isto kot vse ostale.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

08.08.2006, 12:18

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Zjutraj ok. 7-8h ga podojim, potem ok. 10-11h jeva sadno kašico + podoj, ker šele začnemo z uvajanjem. Za kosilo ok. 13-14h zelenjavno kašico + podoj, popoldanska malica zaenkrat podoj, s tem da sem včeraj probala malo zelenjavne juhice inpolente od našega kosila (ki ga imamo bolj pozno). Za večerjo pa dobi riževo kašico ok. 20h, potem sledo kopanje in ob 21h še podoj za lahko nočko. Do zajtrka se še enkrat dojiva ok. 4h zjutraj.

Me pa zanima kaj dajete vi vašim za popoldansko malico? Zelenjavo, žitarice? In kaj za večerjo?

Lep sončen dan vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem