writing-img

zakaj'

clock-img

29.04.2006, 19:48

clock-img

meri

pencil-img

72

Hojla prijateljice user posted image !

Mene močno zanima,zakaj imam ta grozni občutek,da mi bo vse "ven padlo".Sem bila danes v Europarku,pa sem komaj hodla,pa še nekaj me kljuva tam spodaj.Mogoče ima katera podobno težavouser posted image

Sem v 18 tednuuser posted image !

Pozdrav!

clock-img

29.04.2006, 19:52

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla!

Pri meni je blo to čist normalno, zdj pa se je stanje izboljšalo. Vse mi je prtiskal dol, prov grozn občutk, ampak pomoje je normalno!

clock-img

29.04.2006, 20:24

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Ahoj!

To je povsem normalno. To te je zato bolelo, ker si hodila in nisi mirovala, zato te je dol tiščal.

Tudi mene je velikokrat dol tiščal, če sem velikokrat hodila kam.

Zato bodi malo bolj pazljiva in veliko počivaj.

Ker plod je že dovolj velik in težak, da ti pritiska navzdol.

Čuvaj se in lepo nosečnost še naprej želim.

clock-img

01.05.2006, 14:01

clock-img

saraja

pencil-img

770

Oj!!!

Tudi jaz sem imela takšne težave! Sem šla kar k G in me je pregledal in ukazal, da moram mirovati. Dal mi je še Spasmex tablete, kar je sicer omililo bolečine! Je pa res, če se malo pregrešim, zdaj še posebej ko domek urejava, me kar precej matra!
Pregledal mi je maternični vrat, ki pa je bil vse v mejah normale!!

Samo ne se sekiraj in počivaj, pa bo boljše!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

01.05.2006, 19:48

clock-img

meri

pencil-img

72

Čao spet!

Pupe hvala za vaše nasvete,kadar  se mi zdi,da imam edina stalno neke težave.Čeprav je to moja druga nosečnost,se mi zdi,da nič več ne vem.Sedaj mi je malo boljšeuser posted image .Danes sem začutila tudi prve gibe svojega user posted image ,tako,da sem cela norauser posted image user posted image .

Topli pozdrav! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem