writing-img

zakaj

clock-img

01.12.2008, 12:58

clock-img

Anonimen

pozdravljene. sem nova na tej spletni strani. zanima me nekaj. menstruacijo bi morala dobiti v petek 28.11. danes sem delala test ( ni bil jutranji urin ) pa je bila samo ena črtica. do zdaj sem imela vedno redne menstruacije skoraj do ure natančne.

trebuh imam napeti, bradavičke me bolijo, slabo mi je takrat ko zavoham kakšno hrano. odločila sem se da jutri zjutraj ponovim test z prvim jutranjim urinom.

kaj menite ve?

clock-img

01.12.2008, 13:02

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

kaj menimo o čem? če si ali nisi noseča?

možnosti sta dve: ali si test delala prekmalu oz si imela pozno ovulacijo in še nimaš prisotnega dovolj nosečniškega hormona, ali pa nisi noseča, pa ti menstruacija izostaja iz kakšnega drugega razloga (stres, preveliko pričakovanje na plus itd...)

test ponovi čez 2-3 dni, če ne boš prej dobila menstruacije.
srečno!

clock-img

01.12.2008, 13:03

clock-img

čipka

pencil-img

1652

test ponovi čez 2-3 dni, če ne boš prej dobila menstruacije.
srečno!

točno to. Počakaj par dni.

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

01.12.2008, 13:03

clock-img

voyager

pencil-img

22

ni kej druga za rect

clock-img

01.12.2008, 13:32

clock-img

Anonimen

Jaz bi jo morala dobit v četrtek, kar pomeni, da sem en dan pred tabo. Test sem delala včeraj zjutraj, pa nič. Ampak znaki podobni kot pri tebi. Bom še malo počakala...

clock-img

01.12.2008, 13:39

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Ja jaz tudi misli da moraš še počakati kakšen dan in nato ponoviti test.Pa veliko sreče in upam na veselo novicouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem