writing-img

zakaj je...

clock-img

14.04.2009, 08:48

clock-img

Anonimen

samo na naši firmi tako,da lahko s 4 urnim delavnikom začneš samo s 1. v mesecu?Men porodniška steče 5 maja,skrajšan delavnik pa lahko uveljavljam šele s 1.6.Prej ne morem.Do takrat moram delat po 8 uruser posted image
Mam sicer namen jutri klicat na socialno,ampak mene tole zanima še danes.
HVALA.user posted image

clock-img

14.04.2009, 08:55

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Po zakonu ti pripada krajši delavnik (zaradi otroka) takrat, ko ti želiš, torej lahko tudi takoj po porodniški. Zakaj so rekli le s 1. v mesecu ne vem. Sklepam pa zato, ker jim je lažje obračunati pri plači.
Pokliči na Center za socialno delo oz. jim piši mail, da ti uradno odgovorijo in ga forwardiraj v firmo. Vsaj jaz bi tako naredila.

clock-img

14.04.2009, 09:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Po zakonu ti pripada krajši delavnik (zaradi otroka) takrat, ko ti želiš, torej lahko tudi takoj po porodniški. Zakaj so rekli le s 1. v mesecu ne vem. Sklepam pa zato, ker jim je lažje obračunati pri plači.
Pokliči na Center za socialno delo oz. jim piši mail, da ti uradno odgovorijo in ga forwardiraj v firmo. Vsaj jaz bi tako naredila.

Točno tako bom naredila,hvala ti.user posted image

clock-img

15.04.2009, 16:23

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

meni so tudi tako napisali da začnem prvega v mesecu ampak mi ne komplicira socialna ampak delodajalec. a si vprašala na socialnem? kaj so ti odgovorili?

clock-img

16.04.2009, 09:50

clock-img

Anonimen

Men je4 delodajalec rekel,da lahko začnem samo s prvim v mesecu.Ko sem se pa na socialni pozanimala je pa rekla,da lahko začnem bilo kateri dan v mesecu,oziroma takrat,ko ti poteče porodniška ne glede katerega v mesecu smo.
Jaz sedaj začnem 25.5,sem jim povedala kako je s tem in začuda niso nič komplicirali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem