writing-img

zakaj ji ne uspe?

clock-img

06.08.2009, 12:47

clock-img

soncica01

pencil-img

278

pozdravljene, mene pa zanima, ali je imela kdaj katera podobno izkušnjo?

Moja 6 mesecev stara punčka že od samega začetka ponoči spi na boku (vsako noč je na drugem boku), čez dan kadar leži pa je na hrbtu.

Opazila sem, da kadar se čez dan, ko zaspi na hrbtu, obrne na trebuh se nekako ''ne znajde'' in se zbudi. Probala sem ji glavico dati na stran z namenon nadaljevati s spanjem (tokrat na trebuhu) a ne pusti, zato jo obrnem nazaj ne hrbet in spet nazaj zaspi.

Ali res nezna ležati oziroma spati na trebuhu?!?!?! Kaj menite?

clock-img

06.08.2009, 13:10

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Uf, jst se ne bi velik obremenjevala s tem - naš sam da se je dotaknil postelje je bil buden - pa ni blo važen al na boku al na hrbtu al na trebuščku user posted image . Zgleda tvoji punčki spanje na trebuščku ne paše.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

06.08.2009, 13:18

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Temu ne bi rekla, da ne zna. Bolj, da ji ne sede ali pa ji ni udobno. Tudi naša 7 mes začne čez čas jokati, če se sama ne more prevniti na hrbet. kot da bi jo res nerviralo, da je na trebuhu.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

07.08.2009, 17:14

clock-img

soncica01

pencil-img

278

aha ok. Hvala obema za odgovor.

clock-img

07.08.2009, 22:48

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Moj fantek se je tudi približno pri teh mesecih začel tako začel iz hrbta na trebuh in se zbujal, ker nikakor ni našel pravega položaja...no, ne skrbi, sčasoma ga je le osvojil in sedaj najraje spi na trebuščku in je prav cukrček user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem