writing-img

zakaj ne reče ata

clock-img

15.11.2009, 21:22

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo. Stari smo 14 mesecev. Reče: mama, baba, dedi, gor, dol, dej, ena,... Namesto ata kliče samo a. je pa že rekel ata pri 9m. Zakaj zdaj noče več? Se je tudi vam to dogajalo? lp

clock-img

15.11.2009, 21:26

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Naša je mama, ata, ati govorila pri desetih mesecih. Potem pa od enega leta pa do enega leta in pol ni govorila nobene druge besede niti te katere je že prej. Nato pa je začela se zelo zelo hitro učiti novih besed.

clock-img

15.11.2009, 22:24

clock-img

Anonimen

Naš je malo pred drugim rojstnim dnevo šele začel govoriti in to samo mama in baba. Ko je bil star 2 leti in 1 mesec je začel ,,govoriti,, GNGN(beri:dedi) in NAJNAJ(beri Nik-bratec). Pri 2 letih in 4 mesecih je dragi končno dočakal besedo ATA in takrat se je malemu pa čist odprlo. Sedaj 1 mesec kasneje govori res že ogromno besed in ne boš verjela, ata že dva dni ni več ata, ampak ga kliče kr po imenuuser posted image .

Tako da se ne sekiraj,eni prej, eni kasnej. Pa s temi, ki spregovorijo kasneje glih tako ni nič narobe.user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 15.11.2009 22:25:14 >

clock-img

15.11.2009, 22:47

clock-img

Anonimen

Moja v.d. svakinja še danes, ko je mali star že 2 leti in pol, še vedno čaka, da jo bo poklical 'mami' ... on jo namreč še vedno kliče 'maj maj'. Bratce Žana pa brez problema pokliče po imenu, pa je beseda bolj komplicirana kot pa 'mami' ... pač ene besede prej druge kasneje ... se ni za sekirat. 

clock-img

17.11.2009, 11:43

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Živjo. Stari smo 14 mesecev. Reče: mama, baba, dedi, gor, dol, dej, ena,... Namesto ata kliče samo a. je pa že rekel ata pri 9m. Zakaj zdaj noče več? Se je tudi vam to dogajalo? lp

Bo že. Mu je pač sedaj všeč tako. Glede na to, da govori druge besede, jaz ne vidim nobenega problema.

Pa še to, brez zamere: mislim, da ste vsi skupaj stari kaj več kot 14 mesecev?!

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

17.11.2009, 11:51

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Bo že. Mu je pač sedaj všeč tako. Glede na to, da govori druge besede, jaz ne vidim nobenega problema.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2009, 12:21

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A dej Volga no, pa ful sm hotla bit prijazna in vljudna... user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

17.11.2009, 15:27

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

Moj je star 14m in še nič ne govori,no reče dada ali nekaj podobenga.to pa je tudi vse.eni prej eni kasneje.tudi hodi še ne samostojno,spušča se,več pa ne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

17.11.2009, 15:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.11.2009, 15:56

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

moja pika je stara 15m pa tudi še nič ne govori - reče samo glej- ko hoče kaj pokazat...drugače je pa vse eno veliko žlobudranje njenih besed...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

17.11.2009, 15:56

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Moj je star 14 mesecev, pa reče ata, ati, amam (ko vidi joškice) user posted image user posted image

Mama reče edino ko joka in npr. hoče k meni v naročje reče med jokom nekako tko: mamamamam

Ampak ne vem če kaj od tega misli ali slučajno reče...ah se ne obremenjujem s tem bo že govoril ko bo pripravljen.

Drugače pa moj bolj kaže vse kar hoče, govori pa res malo.

clock-img

23.11.2009, 16:37

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Moja bo jutri 15m m. in ne reče nič -razen lepo papa-če kam gremo. In to je tudi vse. In? Bo že ko bo. 

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

24.11.2009, 07:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.11.2009, 09:48

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Naš je sicer že zelo lepo govoril pri enem letu,je bil pa v gibčnosti zelo zadaj user posted image .Ne se sekirat,saj konec koncev vsi govorimo,hodimo,...Eni prej,eni kasneje,saj je vsak otrok unikaten.Vaš je pač začel svoj razvoj nekje drugje najprej,bo pa vse kmalu nadoknadil.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem