writing-img

zakaj zamašeni jajcevodi?

clock-img

25.07.2009, 19:19

clock-img

latka

pencil-img

1381

Mogoče katera ve, zakaj pride do zamašitve jajcevodov, kaj je najpogostejši vzrok?Ali pa tiste, ki ste imele oz. imate tako diagnozo, mogoče veste tudi vzrok?

clock-img

25.07.2009, 19:52

clock-img

Anonimen

Od vnetij.

clock-img

25.07.2009, 22:21

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tudi meni so rekli, da od vnetij. Pa lahko od čisto nedolžnega, za katerega komaj veš, da ga imaš.
Meni so jajcevode k sreči lahko sčistili, ker ni bilo tako hudo.

clock-img

26.07.2009, 12:46

clock-img

Anonimen

od kakšnih vnetij? glivičnih al kaj drugega??

clock-img

26.07.2009, 14:42

clock-img

latka

pencil-img

1381

Kak pa veš da imaš vnetje?Mene je namreč ginekolog spraševal če sem imela kako vnetje, vendar se ne spomnim, da bi imela kakšno vnetje, razen cist!Obstajajo pa tudi drugi vzroki za zamašitev(endometrioza), samo ne vem kateri so najpogostejši.

clock-img

26.07.2009, 14:45

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Jaz sem imala pred mesecom in pol laparo.
Odkrili oba zamašena jajcevoda in sedaj je na vrsti IVF. Nimam pojma, kdaj in kako sta se zamašila, imam pa že sina starega 11 let. Očitno sem imala vnetje za katerega nisem vedala.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

26.07.2009, 14:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

mene je zafrknil en lokalni zdravnik, ki mi je dal pred prvo nosečnostjo materinični vložek, po katerem sem dobila hudo, hudo vnetje in ciste.....

pri meni so probali vse....prevezave z neko plastiko....pa nič...in na koncu ivf...

...vox populi...

clock-img

26.07.2009, 14:52

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Ja, če ne uspejo prepihat jajcevode ti ostane samo še IVF.
Meni so spustili okoli 20l plina pa ni in ni šlo. Skozi en jajcevod je šlo minimalno modrila, skozi drugega nič.
Vseeno nama je Reš priporočal še K. Za vsak slučaj do IVF. Mogoče nas kaj preseneti.

P.P.Njegoš

clock-img

26.07.2009, 15:04

clock-img

latka

pencil-img

1381

Želim ti dosti sreče,kmalu ti uspelo, saj si že prišla do umetne, mene pa še čakajo postopki.Sta dolgo poskušala naravno, glede nato da že imaš 11 letnega sina?Jaz imam 5 letnega sina, poskušava pa že 2 leti.Prejšnji mesec semi je na HSG desni odmašil, levi pa ne!Napotki ginekologa:čim več sexa, v 6 mesecih bo uspelo!

clock-img

27.07.2009, 12:07

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Želim ti dosti sreče,kmalu ti uspelo, saj si že prišla do umetne, mene pa še čakajo postopki.Sta dolgo poskušala naravno, glede nato da že imaš 11 letnega sina?Jaz imam 5 letnega sina, poskušava pa že 2 leti.Prejšnji mesec semi je na HSG desni odmašil, levi pa ne!Napotki ginekologa:čim več sexa, v 6 mesecih bo uspelo!

To je super novica, da se ti je eden odmašil! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ubogaj svojega G in naj se vama čim prej izpolni želja po user posted image .
Midva se že kar nekaj let trudiva, vendar sva ves čas nekako upala da bo uspelo naravno. Zdaj sva pomirjena, ker veva kje je ovira. Ni vrag, da nam ne bi uspelo... user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

28.07.2009, 13:31

clock-img

Anonimen

Tudi meni so rekli, da imam neprehodne jajcevode zaradi vnetja. Ampak jaz nimam pojma, kdaj sem imela to vnetje, ker nisem imela nikoli nobenih problemov. user posted image

clock-img

28.07.2009, 13:40

clock-img

latka

pencil-img

1381

Jaz tudi nisem imela nobenih težav, zato nevem če sem kdaj imela vnetje.Zanositev je postala loterija! Sem pa ravno v času ovulacije in se mi je danes pojavila bleda krvavitev ter raztegljiva sluz. Pridnouser posted image telovadiva in upava na čudež!

clock-img

30.07.2009, 14:09

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

No, jaz imam tudi oba jajcevoda zamašena, vem, da je zaradi starih vnetijuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

30.07.2009, 21:22

clock-img

Anonimen

ali mi lahko kakšna bolj natančno pove, o kakšnih vnetjih govorite? jaz sem imela vnetje velikokrat (glivično) in se tudi bojim, da imam zamašene jajcevode. zanositi se trudim skoraj 4 leta. jeseni sem naročena za laparoskopijo.

clock-img

30.07.2009, 23:05

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ja vnetja, kot so vnetje jajčnikov in podobno, nekatere sploh niso imele vnetij, pa imajo zamašene, tudi splavi znajo narediti vnetja......več je tega.......
Si imela HSG postopek?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem