cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zakaj zvočniki ne delajo

clock-img

21.02.2008, 16:52

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Kupila sem nov računalnik in pravilno priklopila zvočnike. Kljub temu, da na zvočnikih sveti zelena luč in je volum na max, zvočniki ne delajo. Ali morda ve katera, kako nastaviti (v računalniku) da bodo zvočniki oddajali zvok? Hvala za nasvet

clock-img

21.02.2008, 16:54

clock-img

Anonimen

Start-control panel-sounds and audio devices-volume

clock-img

21.02.2008, 20:32

clock-img

Anonimen

pravilno priklopila zvočnike

Kako to veš?

clock-img

21.02.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

Kaj pa gonilniki za zvočno so inštalirani? Če niso ti ne more delat. Pa še enkrat preveri, če so res pravilno priklopljeni-zelen konektorček v zeleno luknco za zvočnike na osnovni plošči.

clock-img

23.02.2008, 22:43

clock-img

ona

pencil-img

3685

Primer:jaz sem nekoč imela xp.peje in so zvočniki delali.potem so se sesuli windovsi in sem naložila visto,kjer pa tejle isti zvočniki niso delali na noben način in sem mogla dokupit zvočno kartico,ker tudi driverjev za moj pc za visto ni bilo!
skratka cela procedura za ene boge zvočnike naštimatuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem