writing-img

zakon brez sexa

clock-img

25.01.2010, 14:25

clock-img

Anonimen

Zdravo,
mene pa zanima, kaj pravite na zakon brez sexa....ja, da pač ne sexata z možem/ženo, ker ni nobene privlačnosti in zelo lepo živita življenje z otroci, se imate fajn, potovanja itd.....svoje spolne potrebe pa zadovoljujeta vsak na svoj način, sama s sabo in tudi s kakšnim drugim izvenzakonskim partnerjem / ljubimcem.....
Prosim samo za resna mnenja , ali poznate kakšen tak par (ker jaz ga in oba imata manj kot 40 let) in kaj menite o takem načinu življenja......saj koneckoncev vedno velja: če je obema prav tako, je vse ok, a ne?

clock-img

25.01.2010, 14:27

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
če je obema prav tako, je vse ok, a ne?

Kar se mene tiče, si odgovorila že sama. Ne pomeni pa to, da jaz osebno takšen način življenja razumem. Niti to ne pomeni, da bi jaz lahko tako živela.

clock-img

25.01.2010, 14:28

clock-img

Anonimen

Hmmmmmmmmmmmm.. jaz poznam en tak zakon. Moj. Ampak brez izvenzakonskih zzadovoljevanj potreb oz. brez ljubimcev.. vsaj z moje strani.

Kaj naj si o tem mislim, da je pac trenutno to OK, vendar mislim, da ne vec za dolgo.

clock-img

25.01.2010, 14:31

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Enim je to čisto OK. Če se oba strinjata in jima to odgovarja naj bo pač tako.

Jast se pa tega v svojem zakonu zihet nebi šla.

clock-img

25.01.2010, 14:34

clock-img

noranate

pencil-img

2143

jaz osebno brez tega ne bi zdržala, moj pa definitivno ne. Mislim da bi naskočla prvega, ki pride zraven že po mesecu dniuser posted image .
Ne razumem tega, zakaj sta poročena, saj razumeta se, sam to potem ni ljubezenuser posted image . Pa kakšen vzor dajeta otrokomuser posted image . Očitno sem staromodna Cankarjeva matiuser posted image

clock-img

25.01.2010, 14:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

če je obema prav tako, je vse ok, a ne?

Ja. Tud jaz poznam oz bolje receno sem poznala par, ki se je su tak 'svodobni zakon'. Neki casa je se trajalo... dokler se nista zaljubila. Najprej ona, potem pa se on. Seveda v druge 'ljubimce' in sta sla narazen.

clock-img

25.01.2010, 14:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pa kakšen vzor dajeta otrokomuser posted image

No, sej sexate sigurno ne pred otroci... user posted image user posted image Ona pise o zakonu brez sexa. Lahko pa, da vse ostalo je!?user posted image

clock-img

25.01.2010, 14:37

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Ne razumem tega, zakaj sta poročena

Poročiti se izključno zato, da bi (lahko) seksal, je pa še večja traparija, kot biti poročen, pa ne seksati s svojim možem. user posted image

clock-img

25.01.2010, 14:38

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki
Enim je to čisto OK. Če se oba strinjata in jima to odgovarja naj bo pač tako.
Jast se pa tega v svojem zakonu zihet nebi šla.

Enako - jaz nikogar ne obsojam, če je njima OBEMA tako prav, potem super, osebno pa ne bi mogla živeti tako.

clock-img

25.01.2010, 14:38

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Ne verjamem, da vse ostalo je. Kr ena stvar potegne drugo za sabo. To ni kr ena nadaljevanka, k se vrti...user posted image
Sigurno pride do trenj, sam je to verjetno vidno le znotraj družineuser posted image

clock-img

25.01.2010, 14:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ne verjamem, da vse ostalo je.

Ja tud jst ne. Mozno pa je.

clock-img

25.01.2010, 14:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sicer pa, ce sm cist iskrena, tud moja starsa nista bla bas neki ljubeca pred nami otroci... user posted image Ce je kaksen lupcek padu 2x na leto pred nasimi ocimi je bil ze cudez! Je pa res, da sem ga vsaj jaz bla vedno full vesela!user posted image

clock-img

25.01.2010, 14:40

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Še nekja, a vam je sex le to in nič več. Opraviš in jeuser posted image A ni to ljubezen, ki te potem vodi čez dan. Vsaj pr nas je tako in včasih ko ni so tud slabe volje..... Vse to je življenje, pa če še tako moraliziram in pametujem. Samo govorit o takem je eno, živet ga kot takega pa ne verjamem da je tko na izi.user posted image

clock-img

25.01.2010, 14:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Še nekja, a vam je sex le to in nič več. Opraviš in jeuser posted image A ni to ljubezen

Tud jst sm tega mnenja.... in neki casa npr ze lohk furas zgolj fizicen sex! Slej ko prej pa zacnes pogresat ljubezen... In ravno tko je blo pr unmu paru k ga jst poznam.

clock-img

25.01.2010, 14:44

clock-img

Anonimen

Hm. Če je zakon tak skos od samega začetka, potem tak zakon sploh nebi smel biti zakon.
To zame ni zakon. V zakonu si zato, ker imaš nekoga rad tako in drugače.

Problem nastane, ko se ljubezen dveh po tolikih in tolikih letih ohladi...
In nočeta končati zakona zaradi otrok ali pa se vseeno dokaj dobro razumeta.... Potem konec koncev niti ni tako slaba odločitev.

clock-img

25.01.2010, 14:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Problem nastane, ko se ljubezen dveh po tolikih in tolikih letih ohladi...
In nočeta končati zakona zaradi otrok ali pa se vseeno dokaj dobro razumeta.... Potem konec koncev niti ni tako slaba odločitev.

Ja fajn je, ce se ne. Se pa dogaja. In se vedno mislim, da neki casa tako 'vezo', ki to ni, furata naprej, prou dolg je pa ne bosta mogla verjetno. Ker se bosta slej ko prej zaljubila v drugega in bo sla 'veza' v maloro. In ce mata poslihtane odnose (da se ne kregata) je se vedno boljsi zgled otrokom, kot par, ki se non-stop krega pred otroci! Tko da...

clock-img

25.01.2010, 15:00

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Baguska, kar se kreganja tiče, to je zdravo, da so poveš kaj misli drug in da to ne držiš v sebi. Pri tem nikakor ne mislim na lov okrog hiše in tepencijo ter zmerjanje. Ampak sam kreg kot kreg je nekaj, moje mnenje, kar je in se dogaja v vsaki družini. Seveda ne pred otroci, ni jih pa zato treba skoz držat pod steklenim zvonom in jim zatiskat ušes. Vse to je del družine.

clock-img

25.01.2010, 15:36

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

Zdravo,
mene pa zanima, kaj pravite na zakon brez sexa....ja, da pač ne sexata z možem/ženo, ker ni nobene privlačnosti in zelo lepo živita življenje z otroci, se imate fajn, potovanja itd.....svoje spolne potrebe pa zadovoljujeta vsak na svoj način, sama s sabo in tudi s kakšnim drugim izvenzakonskim partnerjem / ljubimcem.....
Prosim samo za resna mnenja , ali poznate kakšen tak par (ker jaz ga in oba imata manj kot 40 let) in kaj menite o takem načinu življenja......saj koneckoncev vedno velja: če je obema prav tako, je vse ok, a ne?

Jaz poznam tako družino sta poročena in ne seksata ker on ima svojega dragega že 11 let ona pa ljubimca user posted image user posted image user posted image user posted image pa se ful dobro razumeta.

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

clock-img

25.01.2010, 15:37

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Baguska, kar se kreganja tiče, to je zdravo, da so poveš kaj misli drug in da to ne držiš v sebi. Pri tem nikakor ne mislim na lov okrog hiše in tepencijo ter zmerjanje. Ampak sam kreg kot kreg je nekaj, moje mnenje, kar je in se dogaja v vsaki družini. Seveda ne pred otroci, ni jih pa zato treba skoz držat pod steklenim zvonom in jim zatiskat ušes. Vse to je del družine.

jah, sej logicno da govorim o 'nezdravem kreganj'.. al kaj user posted image

clock-img

25.01.2010, 15:39

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

sama tako niti slučajno nebi mogla živet...

drugače pa če njima tako paše...potem prav...njuna odločitev

clock-img

25.01.2010, 15:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz poznam tako družino sta poročena in ne seksata ker on ima svojega dragega že 11 let ona pa ljubimca user posted image user posted image user posted image user posted image pa se ful dobro razumeta.

A pa se kr zivita skupi? A njega npr nic ne vlece, da bi su s svojim partnerjem zivet?? Al sta tok 'skulirana', da zelita pocakat dokler otroci ne bojo zrastl!?user posted image

clock-img

25.01.2010, 15:42

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A pa se kr zivita skupi? A njega npr nic ne vlece, da bi su s svojim partnerjem zivet?? Al sta tok 'skulirana', da zelita pocakat dokler otroci ne bojo zrastl!?user posted image

Joj tega ne bi vedla samo njegov partener ima hčerko 17 let staro in še kar zivi z ženouser posted image to družino ko pa jaz poznam pa nimajo otroke

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

clock-img

25.01.2010, 15:43

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

koneckoncev vedno velja: če je obema prav tako, je vse ok, a ne?

Točno tako. Zakona proti takem zakonu ni.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.01.2010, 16:29

clock-img

ronja

pencil-img

15289

če je obema prav tako, je vse ok

Podpis pod tole.

Sama tega sicer ne bi hotela, ker pač rada spim z lubijem in se mi ne da zdaj nekih ljubimcev za seks iskat, ampak če pa dva prideta do tega konsenza, sta se odkrito pogovorila in jima je tako prav, pa res ne vem, zakaj bi bilo to narobe.
Lahko da je to samo obdobje, lahko pa ugotovita, da tako boljše funkcionirata in pač tako živita.
Lahko da se imata rada, se rada objameta, si kaj nežno povesta, si stojita ob strani, ampak imata v spolnosti pač tako različne želje, da sta nekompatibilna, zakaj ne? Tudi jaz rada objamem prijatelja (ali prijateljico), če se po dolgem času vidiva, ali pa če je zaradi česa potrt, pa mi ne pade na kraj pameti, da bi spala z njim, ker mi sploh ni privlačen!

Verjamem pa, da ni enostavno in da se zelo hitro zgodi, da se zacopaš v tistega ljubimca, ki je bil mišljen samo za seks...

Mislim pa, da so naše zakoni naših babic in dedkov dostikrat furali na ta način.

Midva sva živela tako pol leta in sva še zdaj ponosna, da nama je ratalo (sva pa imela zelo dober razlog za to - ta razlog zdaj spi v drugi sobiuser posted image in če se ne bi držala, zelo verjetno ne bi...). Kaj manj drastičnega bi me pa težko prepričalo, da se odpovem seksu z njimuser posted image . Njegov moški ljubimec mogoče, ja... Samo si tega zdaj po pravici povedano ne predstavljam...

clock-img

29.01.2010, 00:08

clock-img

svetnik

pencil-img

95

mahhh...Sj pol je pa vseeno, če takle kr pr mami ostanejo...user posted image
Jim kuha, pere, ..in uredi vse ostalo...Za skočit se pa že kje kaj ulovi...user posted image
sj človki smo pač lovciuser posted image in ženske so plenuser posted image
Ajaaaa, zarad otrok so eni skupaj, pa da navzven lepo zgleda:) kot kakšna družina user posted image ?!
da nam poču od smeha :)
Pa v nedeljo dopoldne gredo k maši , pa k spovedi, popoldne pa spet vsak po svoje...otroke pav rejouser posted image ?? al pa k babici, alpa k varuški:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem