writing-img

zalostna

clock-img

27.01.2005, 10:08

clock-img

pufi 2003

pencil-img

93

No z enotedensko zamudo je na moje veliko razocaranje danes prisla M. Upam, da imate ostale punce vec srece kot jaz. Zdaj sem se pa odlocila, da bom ta mesec nekoliko skusala pozabiti na bebico (nic vec ovulacijskih testov in nic vec toliksnega razmisljanja)in bom le pridno delala vsak drugi dan na tem. Upam, da mi uspe nekoliko potisniti v ozadje to mojo veliko zeljo po otrocicku.

Lep pozdrav!

clock-img

27.01.2005, 10:12

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Joooj veliko veliko optimizma za v naprej. Obrestovalo se ti bo, verjemi.
Želim ti, da čim prej ugledaš :modri:!!!

clock-img

27.01.2005, 10:24

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Hitro eno čokoladico popapcat, pa bo boljše, pa nič:((, ker bo mogoče že dugi mesec razlog za :bravo:

clock-img

27.01.2005, 10:32

clock-img

Skye

pencil-img

3190

pufi nikar biti preveč žalostna.......veselo v nove boje, pa pri tem čim manj misliti na :duda: pa bo.

:rozica: zate

Skye

clock-img

27.01.2005, 15:13

clock-img

kiky

pencil-img

72

nic ne :((:((,...kr veselo :sloncek::sloncek:, pa nic mislit nato samo uzivat,..socustvujemo s tabo,.. kr korajzno naprej nic obupat,.. ;););)

clock-img

27.01.2005, 15:40

clock-img

luna39

pencil-img

398

Pufu 2003 pozdravček! Se strinjam s teboj, da pozabiš na vse ovulacijske teste, kajti če :sloncek: vsak drugi dan, ni potrebno preverjati, ali je ovulacija ali ne. Če je naj se prime, če ni, bo pa :hudicek:Ker pa gotovo vse :sloncek: vsak drugi dan, je škoda zapravljati denarja in preverjati, kdaj je ovulacija, kdaj ni. Kaj pravite ?:miska::miska::miska:

clock-img

27.01.2005, 15:41

clock-img

luna39

pencil-img

398

Pufi oprosti, sem se zmotila v imenu:rozica::rozica::rozica:

clock-img

27.01.2005, 15:51

clock-img

Skye

pencil-img

3190

luna se popolnoma strinjam s teboj:bravo::bravo:

clock-img

27.01.2005, 15:58

clock-img

luna39

pencil-img

398

O skye živjo. Kva dogaja.? Bi rada enega smeškota zraven pritisnila, pa ne vem katerega. Mislim, da bi bilo dobro dodati še kakšnega, da malo popestrimo dogajanja in potem še bolj z veseljem :) pišemo in se zabavamo. Kaj misliš?:zmeden2::rozica::zmeden2:

clock-img

27.01.2005, 16:06

clock-img

Skye

pencil-img

3190

luna tud jaz bi jih še kaj dodala....smeškotov pa sploh......kajti smeh je pol zdravja, tega pa nikol ni dovolj a ne;)

;):):)-:love:8):zmeden::love::zaspan::zmeden2:...uh ni jih več:)-:)-:)-

clock-img

27.01.2005, 16:10

clock-img

luna39

pencil-img

398

Skye, misliš da bi nam uslišali željo in jih pripopali še nekaj? Pogrešam kakšno rožico, srčke, kakšnega smeškota, ki skače v luft od veselja... Jaka usliši nas!:zmeden2::)

clock-img

27.01.2005, 16:24

clock-img

Skye

pencil-img

3190

jaz mislim, da če bi dovolj dolgo gnjavile, da bi, sam na drug forum je treba iti;)......jaz pa pogrešam
kakšnega smeškota ko od sreče joka, ne pa od žalosti, potem kakšnega ki pleše od veselja, itd.

Smeškotov ni nikoli preveč, kajti;

- Smile, it's the second best thing you can do with your lips.
- If you smile at someone, they might smile back.
- A Smile happens in a flash, but its memory can last a lifetime.
- Smiling is a universal expression that can be understood in any language.
- A Smile is a powerful weapon; you can even break ice with it.
- Who really needs a reason to smile? Just smile!!!

clock-img

27.01.2005, 16:30

clock-img

luna39

pencil-img

398

Skye :bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

27.01.2005, 19:29

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Jaz se tud strinjam z luno - naj živi :sloncek: vsak drugi dan in dol s testerji!
Pa da bi bile vse čimprej :nosecka:

Pufi, tolaži se, da bo pa ta mesec bolje! Želim ti da bi čimprej zagledala :roza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem