writing-img

zamašen nos

clock-img

20.02.2012, 14:45

clock-img

eva15

pencil-img

11

Pozdravljeni mene pa zanima kako bi lahko še pomagala moji
3 mes. hčeri user posted image .Morala bi biti cepljena pa ni bila ,ker ima že deset dni zamašen nosek user posted image .Večkrat na dan ji dajem v nos fiziološko vodico in ji potem ven spumpam ,ampak nič ni boljše.Kako naj čimprej pozdravim njen nosuser posted image .Hvala
za nasvete  lep pozdrav

clock-img

20.02.2012, 14:53

clock-img

larisa88

pencil-img

85

Pozdravljeni

Mi smo nosek odmašili z fitobalm bimbi gelom (kipi se v lekarni), ki smo ga mazali otroku na prsi.
Se pa lahka uporablja od rojstva naprej. (tudi sama sem ga uporabljala- najprej jaz potem šele otrok)
Nam je pomagalo, seveda pa veliko fiziološke in čiščenja noska. Mogoče pa še probate s tem.

clock-img

20.02.2012, 14:56

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Dvigni ji tisti del na postelji, ko ima glavo. Dovolj, če daš kakšno knjigo ali brisačo pod jogi.

clock-img

20.02.2012, 15:11

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Dvignjeno vzglavje,parne inhalacije,,fiziološka... operil P

clock-img

20.02.2012, 15:34

clock-img

eva15

pencil-img

11

Ja imam tudi vzglavje podloženo čudi me da mi ni zdravnica nič dala
takrat ko sva bile tam.Operil ji pa pomojem še ne smem dat,čeprav je to starejšemu sinu  ful pomagalo .Grejem ji tudi pleničko in ji devam na prsi
mogoče pa bi morala malo pogosteje.

clock-img

20.02.2012, 16:42

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: eva15

Pozdravljeni mene pa zanima kako bi lahko še pomagala moji
3 mes. hčeri user posted image .Morala bi biti cepljena pa ni bila ,ker ima že deset dni zamašen nosek user posted image .Večkrat na dan ji dajem v nos fiziološko vodico in ji potem ven spumpam ,ampak nič ni boljše.Kako naj čimprej pozdravim njen nosuser posted image .Hvala
za nasvete  lep pozdrav

Vprašaj za nasvet pediatrinjo Tino Božičnik, ti bo z veseljem pomagala.user posted image   Vprašanje ji zastaviš tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/zastavi_vprasanje

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

20.02.2012, 17:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem