cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zamaknjena fotografija

clock-img

05.06.2009, 20:14

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Imam digitalni fotaparat in odkar slikam našega dojenčka, ki precej miga, so vse slike, kjer se samo malo premakne, zamaknjene. Ali je to normalno? Ne vem no, ker potem mi ostane samo slikanje med spanjem ko je pri miru. user posted image  A sem mogoče nevede spremenila kakšno nastavitev?

clock-img

05.06.2009, 22:01

clock-img

jar

pencil-img

248

1. nimaš vklopljnege stabilizatorja
2. slikaj tako, da gumb pritisni do polovice, da izostriš; ko se ti zdi, da bo slika lepa pritisni do konca

clock-img

06.06.2009, 06:47

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz imam tudi stabilizator, ampak ko so otroci fejst v muvingu tud ni najboljše.Imam pa funkcijo "kids and pets", ki je namenjena slikanju v muvingu in je res odlično.Slikaš ga v luftu ko skače in je super.Mam pa Canon power shot sx100.

clock-img

06.06.2009, 11:15

clock-img

jar

pencil-img

248

lahko nastaviš tudi na program ŠPORT, tam je tudi glede na dano svetlobo najkrajši čas zaklopa.

in če je slaba svetloba imaš tudi dolg čas, kar pomeni, da je slika lahko zmazana. ampka ob uporabi stabilizatorja slika naj to ne bi bilo očitno.

al se ti pa roke trese, ko pritineš na sprožilec???

clock-img

06.06.2009, 11:20

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sm drugač najprej pomislla na slabo svetlobo, kar pri teh bolj 'simpl' kamercah avtomatsko pomeni daljši čas izpostave in potem je slika zamazana... res poskusi s kakšnim športnim programom ali čim podobnim.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

06.06.2009, 11:43

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Hvala, vsem za odgovore, bom poskusila kot ste svetovali.

Ne, roka se pa ne trese. user posted image

clock-img

13.07.2009, 13:19

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Stabilizator ti pri premikajočih objektih ne pomaga nič, pomaga proti stresenosti posnetka. Pri premikajočih objektih pomaga le krajši čas osvetlitve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem