writing-img

zamasen nosek

clock-img

04.09.2005, 10:54

clock-img

sasa

pencil-img

71

nasa sesttednica ima tretjino svojega zivljenja zamasen nosek. spricam ji fiziolosko, cistim z vato, celo evkaliptusovo esenco ji dajem za vohat, pa se mi zdi, da ne gre prav nic na bolje.

imate morda se kaksno idejo oziroma, mi lahko vsaj poveste, ali je tako dolgotrajna zadeva sploh normalna.

hvala.

obupana sasa

clock-img

04.09.2005, 11:32

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

hm, če je nosek fejst zamašen potem je bolje da gresta k zdravniku

če pa se samo smrklji nabirajo in ni velike krize, potem je najbrž to, da se v tem času dojenčkom vzpostavi solzenje in dokler se ne normalizira je smrkljev več

jaz sem ta problem reševala tako, da sem mu zjutraj ali zvečer kapnila eno kapljico fiziološke v nosek potem pa z zvitim robčkom (ima majhen nosek) ven potegnila smrkelj, kasneje je šlo tudi z vatirano paličico. če tega nisem naredla, potem je ponoči sigurno hropel in se zbujal zaradi zamašenega noska, čeprav ni bil nič prehlajen

clock-img

04.09.2005, 12:15

clock-img

malika

pencil-img

3199

Poskusi s svojim mlekom. Jaz sem poskusila in je delovalo. Malo ga daj v brizgo in potem namesto fiziološke v nosek. Enako narediš pri vnetem očesu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem