cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zamenjana noč z dnevom

clock-img

28.06.2007, 20:13

clock-img

bankc

pencil-img

409

Življo!
Imam sina, ki je star 1 teden in ima dan zamenjan za noč. Zanima me, če katera ve, ali se to samo popravi, ali bi ga mogoče morala podnevi prebujati ali kaj podobnega?

clock-img

28.06.2007, 20:18

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi smo delali tako, da je imel podnevi svetlo, tudi ko je podnevi spal, nismo nikoli dajali rolet dol, poleg tega je bil čez dan skoz radio prižgan. Ko se je zbujal ponoči, pa sem ga podojila v tišini in polmraku. Pa se je kar hitro navadil na dnevno nočni ritem.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.06.2007, 23:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi smo delali tako, da je imel podnevi svetlo, tudi ko je podnevi spal, nismo nikoli dajali rolet dol, poleg tega je bil čez dan skoz radio prižgan. Ko se je zbujal ponoči, pa sem ga podojila v tišini in polmraku. Pa se je kar hitro navadil na dnevno nočni ritem.

Mi smo tudi delali tako in držala sem se tega, da se ponoči nisem pogovarjala z njo ali je previjala, samo pojedla je v tišini in sem jo dala spat dalje.

clock-img

29.06.2007, 00:02

clock-img

ema79

pencil-img

553

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi smo tudi delali tako in držala sem se tega, da se ponoči nisem pogovarjala z njo ali je previjala, samo pojedla je v tišini in sem jo dala spat dalje.

tudi pri nas je bilo tako. In nikoli ni bilo problema.

Življenje je lepo....

clock-img

29.06.2007, 10:11

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Tudi pri nas isto, čez dan je vedno spal pri dnevni svetlobi in nikoli nismo šepetali, ko je spal, ponoči ga nisem nikoli previjala, le če je bil pokakan.Ko se je zbudil, sem ga potiho dvignila, v poltemi, ga podojila in takoj je zaspal nazaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem