writing-img

zamenjava ginekologa

clock-img

02.03.2009, 21:10

clock-img

buček

pencil-img

143

sem ravno izvedala pricakujemo novo štručko. Ker pa z mojo gin. nisem zadovoljna bi j rada zamenjala...
kakšen je postopek in ali te v nosečnosti sprejmo vsi gin. ali samo tisti ki sprejemajo nove paciente..

hvala

clock-img

02.03.2009, 21:12

clock-img

Anonimen

Pozanimaj se katere G sploh imaš v svojem kraju .k tistemu ki bi rada šla,ga pokličeš in vprašaš če sprejema nove pacientke.
če da,se dogovoriš za datum in takrat prideš k njemu na pregled itd
To je to.Nič ne rabiš naredit

clock-img

02.03.2009, 21:49

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem G menjala na začetku nosečnost, ker ji nisem zaupala.
Poklicala sem v ambulanto nove G  in se naročila, potem pa še staro G, da so poslali karton novi ginekologinji.

clock-img

02.03.2009, 22:16

clock-img

jernejav

pencil-img

863

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Jaz sem G menjala na začetku nosečnost, ker ji nisem zaupala.
Poklicala sem v ambulanto nove G  in se naročila, potem pa še staro G, da so poslali karton novi ginekologinji.

Jaz isto.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

clock-img

03.03.2009, 08:28

clock-img

jana banana

pencil-img

147

Isto jst. Sam ne smeš na prvi pregled k trenutni, ker drugače bo ona kasirala denar, ki bi pripadal tisti, ki bo vodila nosečnost, zato se ti lahko zgodi, da te nova ne bo sprejela. Ni pa nujno seveda

clock-img

03.03.2009, 08:58

clock-img

biba14

pencil-img

790

IZVIRNO SPOROČILO: jana banana

Sam ne smeš na prvi pregled k trenutni, ker drugače bo ona kasirala denar, ki bi pripadal tisti, ki bo vodila nosečnost, zato se ti lahko zgodi, da te nova ne bo sprejela.

Jaz sem G menjala,ko sem se preselila in to sredi user posted image  ...pa ni nihče nič kompliciral...z novim se zmeniš, stari pa tja potem pošlje tvojo kartoteko in dosedanje izvide v user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:47

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst sem tudi hotla menjat, ko sem izvedla, da sem noseča. Pa pokličem eno... in mi reče, da sicer ne vzemajo novih... da me pa vzame, če pridem na prvi pregled samoplačniško. In cena? Nekje 200€! A so nori?? Sem ostala kar pri svoji, ki je sicer ful prijazna in sem z njo zadovoljna, je pa malo daleč... Pa vseeno bolje to, kot da bi bila vsakokrat slabe volje pred pregledom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem