writing-img

zamrznitev

clock-img

23.03.2007, 07:45

clock-img

Anonimen

A bo kul če zamrznem enolončnico s čečeriko, lečo, ajdo, fižolom in zelenjavo. Al raje ne? 

clock-img

23.03.2007, 07:47

clock-img

Anonimen

Zakaj pa ne? Seveda lahko zamrzneš.user posted image
Samo,da ni noter krompirja,vse drugo jaz zamrznem.

clock-img

23.03.2007, 07:56

clock-img

Anonimen

uuuuuuuu, danes si pa lepa (nov avatar)user posted image user posted image

hvala, krompirja pa ne bo. Mal sta me edin čečerika pa fižol motila, ne ne bi kak kvec ratal.

clock-img

23.03.2007, 11:44

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, lahko to zamrzneš. Dalija, tud jaz sem opazila tvoj nov avataruser posted image user posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

23.03.2007, 15:28

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz zamrznem tudi če je notri krompir, pa je čist dobro.

clock-img

28.03.2007, 22:17

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Zakaj pa se nebi zmrzoval krompirja?
Kaj pa ko se prodaja zamrznjen krompir? Če se gre zarad pogrevanja pa ga tud loh, ste že videle kuhan krompir v trgovinah? Najbrž ga tudi v gostilnah ne kuhajo sprot.

clock-img

29.03.2007, 05:59

clock-img

Anonimen

Men je zmrznjen krompir user posted image user posted image user posted image . Včasih skuham bograč in to v velikih količinah, pa dam v zmrzovalnik, ampak ko odmrznem, poberem krompir iz svojga krožnika ven, ker je user posted image user posted image , moj user posted image ga pa vseen je in mu je super. Zaradi tega, se jaz izogibam zmrzovanju krumplof. Aja pa že kuhanih gobic tudi nikoli ne dam v zmrzovalnik, princip, pa jih vse dajejo, men pa lahk daš ne vem kaj, pa jih ne dam, princip je principuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem