writing-img

zamrznjenčki, dojenje

clock-img

05.03.2011, 10:10

clock-img

gupika

pencil-img

244

Pozdravljene!

Imam že enega otroka iz postopka IVF, star je 13 mesecev, ga še dojilm (samo zvečer in včasih zjutraj). Šla bi po zamrznjenčke, bila sem tudi že na posvetu, a sem pozabila omeniti, da še dojim (bila gužva, študentje, zmeda). Šla bi v naraven postopek. Zdaj pa ne vem, ali se lahko sploh gre, če dojiš. Vem, da v postopke s stimulacijo ne smeš iti, če še dojiš.

Če katera kaj ve, naj napiše. Bom pa najbrž tudi poklicala pa vprašala, ali mogoče tudi Pušenjaka vprašam.

lp

clock-img

05.03.2011, 10:45

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

gupika - mislim, da je imela Reby takšen primer pri Rešu. Se pa ne spomnim točno, mislim, da je nehala dojit malce prej, ampak takrat potem ni uspelo. Njo vprašaj, boš dobila informacije iz prve roke. Vem, da je meni dr. Drobnič rekel, da moram absolutno nehat dojit (sicer sem bila pač v normalnem IVF postopku), ker je to tako, kot bi hoteli nekaj nasprotnega.

Pa smo 4!!!

clock-img

05.03.2011, 10:59

clock-img

gupika

pencil-img

244

Ja enkrat sem nekje prebrala, da se med dojenjem izloča nek hormon, ki 'zavira' nosečnost oz. oploditev. Malce čudno sem to napisala.  Dojenje naj bi bila neke vrste naravna zaščita proti nosečnosti, ki seveda ni 100% (najbrž še 50 % ni).
Ampak ravno zato sprašujem. Ne želim porabiti zamrznjrnčkov kar tako, če telo ni 100 % efektivno.
Bom probala kontaktirat Ruby, mogoče se tudi oglasi. Hvala.

clock-img

05.03.2011, 12:11

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

gupika - Reby in ne Ruby. Saj za to gre - za "zaviranje".

Pa smo 4!!!

clock-img

05.03.2011, 12:43

clock-img

gupika

pencil-img

244

Ja ja sem videla, da sem narobe napisala... sva že kontaktirali... hvala 

clock-img

09.03.2011, 10:59

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Ja tu se boš res mogla odločiti, čemu boš dala prednost. Dojenju, ki pri tej starosti res več ni potrebno, ali pa novemu sončku.

clock-img

09.03.2011, 18:01

clock-img

gupika

pencil-img

244

Ja počasi ga želim odklopit od dojenja, upam da rata v roku 1 meseca. Če pa grem po zamrznjenčke 1-2 meseca kasneje, pa tudi ni panike.
Dobro, da nisem šla po zamrznjenčke, kljub temu da dojim, ker to je neke vrste kontracepcija. Še sreča, da se informiramo z vseh strani.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem