writing-img

zamrznjenčki - kako

clock-img

31.01.2007, 08:25

clock-img

Moncy83

pencil-img

63

Pozdravljene,

danes bi se rada prijavila za zamrznjenčke. Po neuspelem IVF-ju naju čakata 2 zamrznjenčka. Ker nikjer nisem zasledila kako zgleda ta postopek, bi vsa prosila, da mi malo razložite. Ali je to tako kot pri je bilo prvič. Ne gre za to, da bi me bilo strah ali kaj podobnega. Vendar imam marca neko zadevo, ki je ne morem odpovedati in če to traja tako dolgo bom pač počakala naslednjo menstruacijo.

Hvala za pomoč in lep dan ter veliko uspehov.

poročena

clock-img

31.01.2007, 09:58

clock-img

pika74

pencil-img

6782

tole pa tud mene zanima... če bom imela slučajno kakega pingvinčkauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

31.01.2007, 16:10

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Pika, ni vrag, da ne boš kakega mela pri tolkih pirhih user posted image .

Ne vem, kako je na GK, lahko povem za Reša. Ni hormonskih injekcij, jaz sem jemala samo Klomifen (mislim, da polovičko al eno tabletko - v glavnem nekaj malega), tam ko naj bi bila O pa imaš ET. Zdej se pa ne spomnim, če dobiš tudi stop injekcijo al ne. L 2004 je daleč, pa mi je ušlo iz glave user posted image .
Skratka mala malca vse skupaj ;-)

clock-img

31.01.2007, 17:35

clock-img

Moncy83

pencil-img

63

Če že na prejšnje vprašanje ni veliko odgovorov, bi vas pa prosil, če lahko vsaj poveste po kolikih menstruacijah ste šle po zamrznjenčke po neuspelem poskusu. Jaz imam danes drugo redno pa ne vem ali naj se že prijavim ali je še prezgodaj? Bila bi zelo vesela če bi mi katera odgovorila, čeprav drugače nisem zelo aktivna tukaj.

lp

poročena

clock-img

31.01.2007, 17:37

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Kolk slišim od drugih naj bi bilo tri mesece pauze med postopki.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

31.01.2007, 19:42

clock-img

pika74

pencil-img

6782

A tolk je pavze med postopki za zmrznjenčke? Jaz sem pa mislila, da je to takoj naslednji mesec.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

31.01.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

Poznam ženske,ki so šle takoj drugi mesec po nove zamrznjenčke.Kolikor vem,za to ni čakanja.

clock-img

01.02.2007, 16:06

clock-img

Crnitulipan

pencil-img

207

Sestra Blanka - GK LJ - IVF - mi je povedala, da greš lahko po zamrznjenčke takoj po drugi user posted image .

Jaz se odpravljam po zamrznjenčka v marcu (po drugi menstruaciji od neuspešnega IVF) Sem se že prijavila pri svojem ivf ginekologu, da mi da napotnico. Prvi dan user posted image pokličem naročanje na GK LJ in prosim za datum, ki pa odvisen od tega ali bo tudi z zamrznjenčki terapija ali ne...
Sem pa na forumu 'neplodnost' (Med.Over.Net) zasledila precej postov na temo zamrznjenčkov.
Kaj pa vem, mogoče pa bo to res pravi junak...upam...
Pozdravček,
Čarna

clock-img

01.02.2007, 16:24

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Po zamrznjenčke greš lahko takoj po naslednji M.

clock-img

02.02.2007, 11:30

clock-img

zo06

pencil-img

9

Pozdravljena poročena,

tudi jaz sem se že poiskušala s podobnim vprašanjem na tem forumu, pa ni bilo odgovorov. Povem ti lahko le to, da bom imela jaz konec februarja-začetek marca vnos zamrznjenčkov, menstruacijo dobim namreč konec februarja. Neuspeli postopek sem imela novembra, zato mi je dr. Reljič priporočil, da se oglasim februarja (po 3 mesecih). Povedal mi je tudi, da bo ta postopek brez terapije, razen merjenja (nevem česa) v urinu- spremljanje plodnih dni zaradi ovulacije in transferja.
Če je katera imela podoben scenarij bi bila hvaležna za vsako informacijo.

LP

clock-img

03.02.2007, 17:01

clock-img

Moncy83

pencil-img

63

zo06 hvala za odgovor. Tudi jaz sem imela novembra neuspeli postopek. Ze enkrat se nisem prijavila za zamrznjenčke bom počakala na naslednjo menstruacijo in se nato prijavila. Mogoče se pa srečava, ker bo moja tudi prišla konec februarja.

lep pozdrav in veliko uspeha.

poročena

clock-img

03.02.2007, 17:16

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Meni so rekli na GK LJ, naj se naročim za ET zamrzjenčkov, ko bodo minile tri user posted image , sem vprašala, zakaj je potrebno toliko časa čakati, pa mi je sestra rekla, da zaradi tega, da se telo očisti od hormonskih terapij. Jaz pokličem naslednji nekje naslednji teden ko dobim user posted image , da mi povejo datum. Že komaj čakam, da grem po svoja dva zmrzlinkota, ki srčno upam, da bosta hotela biti na toplim celih devet mesecev user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem