writing-img

zamrzovanje kumar

clock-img

17.09.2009, 14:58

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

Na vrtu imam ogromno večjih kumar (za vlaganje veliko prevelike), se mi pa smilijo, da bi vse proč pometala. pa še zelo radi jemo kumaričine omake. Je že katera prakticirala zamrzovanje kumar? Za to še nisem slišala. Že bi jih sam naribala ali narezala bi verjetno bile vse skristalizirane in pocaste. Kaj pa če bi jih malo popražila, tokiko da delno spustijo vodo in nato shranila? Se vam zdi, da bi bilo mohoče? Ima katera kakšen prikladen recept?

clock-img

17.09.2009, 15:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Moja mami jih je olupila in naribala, pa dala v zmrzovalnik. So pa samo za omake. Pražila pa ne bi, hranilno vrednost že izgubijo ob zmrzovanju, pa pol še kuhanju omake, da bi pa še pražila, pol pa res nimaš nič od njih

clock-img

17.09.2009, 16:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz jih ne zamrzujem, ker tako kot tudi bučke zgubijo vso vodo in so čisto uvele.
Škoda pa je, če jih imaš veliko, ja.

clock-img

17.09.2009, 17:36

clock-img

donat

pencil-img

359

ja moja mami je olupila in naribale dala v vrečke in imamo po zimi kot omako ali golaž. Bistvo jaz jih obožujem v omakiuser posted image

clock-img

17.09.2009, 19:23

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jaz jih vsako leto olupim naribam in dam v zamrzovanje.....so odlične in ne izgubijo okusa user posted image ........

clock-img

18.09.2009, 07:42

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

tudi jaz jih olupim, naribam in nadevam v te plastične kozarce (npr. od marmelade al pa skute, ko jo kupim) pa pol dam v skrinjo in je čist OK za omakce

clock-img

18.09.2009, 14:46

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

Punce hvala. Kumare so olupljene, narezane in shranjene. Kako pa nam bodo šle v skast pa vas obvestim pozimi. Hvala za nasvet.

clock-img

18.09.2009, 15:37

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Točno tako kot so ti svetovale delam tudi jaz - kumare olupim,naribam in shranim v skrinjo za kumarično omakico. Če rabiš recept se mi javi na zs.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem