writing-img

zamuja en dan - nobenih znakov

clock-img

17.03.2008, 10:00

clock-img

Anonimen

Čao!
M mi v bistvu zamuja en dan-no če lahko gledam po zadnji, ker imam neredne, pa sem v sob.delal test-NEGATIVNO svededa-je bilo morda prekmalu, sicer ni ne znakov nosečnosti, ne da bo priščauser posted image .
Kdaj ste vi začutile prve znake user posted image ??

Hvala vam vsem

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.3.2008 13:37:33 >

clock-img

17.03.2008, 10:08

clock-img

onur

pencil-img

2700

Jaz sem začutila prve znake nosečnosti, ko sem videla, da mi kg naraščajo oz. mi teža ne pada (kot ponavadi ko imam za dobit menstruacijo). Bila pa sem tudi full napeta. Imela sem različno dolge cikluse. Test sem delala en dan po izostanku menstruacije, pa je bil negativen. Nato sem počakala še slabih 14 dni in ga naredila ponovno in je bil pozitiven.
Vso srečo user posted image user posted image user posted image in upam da boš user posted image .

clock-img

17.03.2008, 10:33

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni se zdi še prehitro delati test, če ti M zamuja smo en dan user posted image . Jaz sem naredila test, ko mi je M zamujala malo več kot 2 tedna in je bil potem plusek. Veliko sreče user posted image .

clock-img

17.03.2008, 10:38

clock-img

Anonimen

Ja pa niste nič čutile znakov-vsaj prsi da bi bile napete ali pa kaj?Ker drugače imam zelo neredne menstruacije, edino zadnja je bila na 31 dni.

clock-img

17.03.2008, 10:39

clock-img

Anonimen

nisem začutila nobenih znakov še test je bil komaj vidna črtica!

clock-img

17.03.2008, 10:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Meni se zdi še prehitro delati test, če ti M zamuja smo en dan user posted image . Jaz sem naredila test, ko mi je M zamujala malo več kot 2 tedna in je bil potem plusek. Veliko sreče user posted image .

s tem se pa ne strinjam! men je + pokazal tudi 2 dni pred dnevom ko bi mogla bit M- delala sem pa romed test. CB je bil -

clock-img

20.03.2008, 13:18

clock-img

Anonimen

no drage moje, v soboto je bil bolj slab dan, včeraj pa mi je pokazal drugo črtico- sicer res zelo zelo svetlo ampak je, potem sem šla pa še po CB pa je tudi navpična lrtica- rahla, ampak je vidna in kaj pravite naj še dvomim v user posted image ali je to to?

clock-img

20.03.2008, 13:29

clock-img

ANIME

pencil-img

888

jaz sem prve znake začutila šele 3 tedne po izostanku user posted image , pa še to bi jih lahko pripisala čemurkoli (pač sem vedela da sem noseča).
Jaz sem ena tistih, ki bi še vedno lahko trdila da ni noseča (sklepanje po znakih), saj za vsak glavobol, slabo počutje ... bi lahko našla tehten razlog v čem druge. Pa sem že v 8. tednu.

Ne pretiravajte z znaki ... ene takoj opazijo, enim (kot meni) pa še test ni dovolj velik dokaz, da se res nekaj dogaja (pa sem bila na umetni oploditvi in sem načeloma vedela kaj se dogaja z mano).

in znaki začetne nosečnosti so isti kot prihajajoče user posted image  (napete in boleče prsi, tiščanje v trebuhu ...)

< Sporočilo je popravil ANIME -- 20.3.2008 13:33:39 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

20.03.2008, 16:23

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Anonimna, pomojem ti je kar za čestitat. Če pa nisi ziher pa ponovi test čez dva dni.

Na znake se pa ni preveč za zanašat. Meni je bilo isto ko za Muser posted image .  

clock-img

21.03.2008, 08:23

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js bi ti tud kar čestitala - če črtica je, tud nosečnost je! user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

21.03.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

Ojla!
jST SEM TEST TUDI ponovila po dveh dneh, pa je črtica še bolj svetla kot zadnjič, ampak tudi meni je v sredo CB pokazal rahlo navpično, danes pa sem delala BC pa je še bolj svetla kot zadnjič, je mogoče da je kaj narobe? Da nisem več?

clock-img

24.03.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

Anonimna, kako pa kaj danes. Si še vedno v dvomih o tvoji nosečnosti?Upam, da ti je ratalo. sem pa že slišala o lažnih nosečnostih, preberi si še kaj na forumu.LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem