cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanima me vaše mnenje

clock-img

30.11.2009, 21:15

clock-img

an...

pencil-img

20

Pozdravljene bodoče mamice.
Imam eno težavico...sem v 34.tednuuser posted image in me že lep čas boli oz. špika pod desno dojko.bolečina ni prisotna vedno,le tu in tam ponavadi,ko sem v ležečem položaju . mojo prejšnjo G sem vprašala 2mesca nazaj pa je rekla da če bo bolečina prisotna tudi proti koncu naj ji povem ker je možnost, da je narobe nekaj z jetri??nevem točno kaj..sem pa zamenjala G in novi isto povedala pa je rekla da je to zgagauser posted image v glavnem jaz ločim med zgago pa bolečim občutkom tako da res nevem kaj zdaj...če ma kera podobne izkušnje bi lepo prosila za kak nasvet
hvala pa lepouser posted image

clock-img

30.11.2009, 21:25

clock-img

Anonimen

Lahko tudi da se ti otroček preteguje in te tišči pod rebra ... drugače pa G povej, da ločiš med zgago in to bolečino in da ni isto in vstrajaj pri svojem, dokler t na kak dodaten pregled ne pošlje.

clock-img

30.11.2009, 21:41

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Meni se je to dogajalo v obeh nosečnosti - da me je špikalo pod desnimi rebri, pa ni bilo nič narobe, tako da kar brez panike. user posted image

clock-img

01.12.2009, 09:33

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Ta vrsta bolečine je v nosečnosti zelo pogost in neškodljiv pojav, če v tvoji krvni sliki ni znižanih vrednosti trombocitov in nimaš povišanih jetrnih testov ni nobenega razloga za skrb.

< Sporočilo je popravil Ancy -- 1.12.2009 9:34:41 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem