writing-img

zanosit želiva

clock-img

25.09.2008, 16:25

clock-img

sana26

pencil-img

1

Mene pa nekaj zanima.Sem mamica 2 hčerk in z sedanjim partnerjem(ni oče 2 hčerk) si želiva še enega otroka. Na tem sva začela delat pred 3 meseci in sedaj še ni bilo uspešno, pri prvih dveh zanositvah ni bilo problema. Zanima me če je možno, da ne zanosim, ker sem 4 leta jemala kontacepcijo ali je možno da je z njim kaj narobe. Tabletk ne jem 5 mesecev. Upam da dobim vsaj kako mnenje. Hvala vamuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.9.2008 19:05:01 >

clock-img

25.09.2008, 16:56

clock-img

Anonimen

Po 3 mesecih pa res še ne moreš reči, da so to že težave. Če je na začetku ratalo takoj še ne pomeni, da bo tudi sedaj. Le pogumno naprej z dvignjeno glavo. Če pa sta negotova zaradi partnerja, če ta še nima svojih otrok pa lahko gresta na pregled sperme t.i. spermiogram. ampak jaz bi na vajinem mestu še počakala.user posted image

clock-img

25.09.2008, 17:26

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

skrbeti te bo lahko začelo, če po enem letu rednega sexa ne bo ratalo..po 3 mesecih pa še res ni razloga za paniko...

clock-img

25.09.2008, 21:04

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

čaw..

meni se zdi, da manj se boš obremenjevala s tem prej vama bo ratalo...pa veliko sreče...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

25.09.2008, 21:11

clock-img

baci

pencil-img

467

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

skrbeti te bo lahko začelo, če po enem letu rednega sexa ne bo ratalo..po 3 mesecih pa še res ni razloga za paniko...

se podpišem pod to!!!!

sicer pa lahko greš samoplačniško,pravzaprav tvoj naj gre,pa naredi spermograf,pa bosta videla kako in kaj je na stvari!!!
ampak po 3 mesecih,nevem no
midva že 4 leta delava,pa ni še nič!

......vsak dan je nov začetek....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem