writing-img

zanositev

clock-img

05.02.2009, 17:00

clock-img

jona3

pencil-img

159

Doma imam šest mesecev staro punčko in si z možem želiva še enega otroka ker bi rada imela malo razliko vendar me je strah da nebi mogla dvigovat punčke da nebi splavila ali ima katera podoben primer. prosim pomagajte. koliko kilogramov lahko dviguješ prve tri mesece nosečnosti

clock-img

05.02.2009, 17:13

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Men je G rekla do 10kg.

clock-img

05.02.2009, 17:18

clock-img

jona3

pencil-img

159

kaj pa če je otrok težji

clock-img

05.02.2009, 18:12

clock-img

sxy

pencil-img

197

Mi imamo doma 8m user posted image ,  jaz pa sem noseča 17t. Za enkrat je vse brez problemov, vse super in fajn. Res da malo pazim, da ga res ne nosim cele dneve, se več igrama na tleh in tudi po stopnicah grem le kolikor je nujno, se pravi en sprehod na dva dni, kadar sva dopoldan sama, drugače pa ga nosi moj user posted image ko pride iz službe, tako da smo sprehode dali na urnik bolj popoldan. Prejšnjič sem rodila tudi z CR, a je ta nosečnost BP, celo boljše ko prejšnja. Po drugi strani pa itak nimam toliko časa za misliti o nosečnosti in o tem kaj bi lahko bilo narobe, saj sem okupirana z Markom, tako da bom donosila in niti ne vem kdaj bo minilo, saj čas full teče, trebušček pa kar raste in raste, še malo in bom napol.

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

05.02.2009, 18:14

clock-img

sxy

pencil-img

197

aja, pa naš user posted image je težek 9,5kg. Pa maternica ni nič spuščena ali karkoli, s čimer sem pa prejšnjič imela malo problemov. user posted image user posted image user posted image

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

05.02.2009, 19:06

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

naš je star 2,5 leti no je bil k sem zanosla ima 15 kg in ga celo nosečnost normalno nosim sicer ne tolk ampak vseeno ga je treba kdaj dvignt pa nest.....

clock-img

06.02.2009, 15:02

clock-img

jona3

pencil-img

159

hvala za odgovore upam da nama ta mesec rata zanosit in se vam pridružim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem