writing-img

zanositev drugič ne gre...

clock-img

05.12.2006, 08:04

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!
Imam eno čudovito punčko, staro 1,5 leta. Zanositev je bila v prvo. Sedaj pa ne rata, da bi imeli drugega... No, ja v 2 poskusih ni, sedaj poskušamo v tretejem ciklusu. Moja starost: 32.  Zanima me, ali ste imele tudi ve katere take izkušnje oz. imate, da je v prvo šlo takoj - hitro, naslednja nosečnost pa ne...
Vsem upajočim nosečkam želim, da čimprej zagledajo/mo črtici!

clock-img

05.12.2006, 08:26

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz takšenga problema nisem imela, pri prvem je ratalo v prvo, pri ta drugem v tretje. (stara sem bila 35 in 38,5 let, partner 6 let starejši). Imam pa prijateljico, ki ji je prvič ratalo v prvo, v drugo sta se pa "matrala" 6 let.

Upam, da pri tebi ne bo tako.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.12.2006, 09:05

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pri nama je prvič ratalo v prvo, drugič pa v tretje, takrat sem bila stara 30 in 32,5 let. 

clock-img

05.12.2006, 09:19

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

po moje je še prezgodaj za kakšne zaključke, 2 ciklusa še nista nič, sploh glede na 25% možnost, ki jo ima ženska na ciklus.

clock-img

05.12.2006, 10:20

clock-img

Anonimen

draga anonimna,
tole se mi zdi čist mimo,da na tem forumu pišeš! pejt raje na težave z zanositvijo!
poleg tega pa, nevem kaj sploh delaš katastrofo iz tega,če prvi ali drugi mesec ni ratalo, poglej raje vse tiste teme,ko punce čakamo po več let na user posted image !

clock-img

05.12.2006, 10:26

clock-img

Anonimen

draga anonimna sam ne se razburjat, še najmanj pa napadat druge, je že na pravem forumu. kaj pa če delat na težave z zanositvijo, če pa nima težav. v dveh mesecih poskušanja se ne govori o težavah.
se pa strinjam popolnoma s tabo, da ene preveč velik rompompom zaženejo, če jim v prvo ne rata. Zgleda da so se prvič preveč razvadileuser posted image . Tudi jaz sem mnenja, da po dveh mesecih pa res ne moreš bit tak obupan in govoriti  težavah z zanositvijo. 

clock-img

05.12.2006, 10:58

clock-img

saša80

pencil-img

452

ja punce ne se kregat, sploh pa ne pod anonimnostjo..

tako je, enim uspe takoj drugim ne..če imaš že od prej punčko in ti je v prvo ratalo bo še v drugo..nekatere se trudimo že po več  let, pa še nismo izgubile upanja, tudi ti ga ne smeš.. verjemi, da za vse nas bo enkrat prišel srečni trenutek, ko bomo zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da nam  miklavž, božiček in dedek mraz prinesejo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2006, 15:12

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Sicer tudi jaz takšnih težav nisem imela niti prvič, niti sedaj drugič, vendar pa ne smeš obupati... user posted image  Mogoče vama bo sedaj pri tretjem poskusu uspelo!!! Držim pesti zate in upam, da kmalu postaneš user posted image ....

clock-img

05.12.2006, 17:03

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Moji sosedi je pri prvem otroku ratalo takoj, pri drugem pa šele čez 8 let- tako da ne še prehitro obupavat, vidva kar pridno user posted image pa bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem