writing-img

zanositev in šport

clock-img

02.10.2007, 10:03

clock-img

Zoja Miša

pencil-img

2799

Moja vprašanja bodo verjetno kateri čudna, a vseeno prosim za odgovore.
Želim si zanositi, vendar bi se rada (čeprav mi seveda to ne uspe) s tem čim manj obramenjevala.
Zato me zanima, glede na to, da se dokaj rada ukvarjam s špotrom (trudim se, da vsaj 1 x tedensko tečem ali rolam ali kolesarim, čeprav najraje tečem!), pa me sedaj zanima, ali lahko tovrste športe, torej tek opravljam tudi sedaj, ko se trudim zanositi?
Seveda imam potem še tisoč in eno vprašanje in glede na to, da je tale forum zame nekaj čisto novega...
Lep pozdrav vsem in že vnaprej, hvala.
ZM

clock-img

02.10.2007, 10:06

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, jaz mislim, da lahko.
Jaz sem v prvi nosečnosti še dva meseca redno 3-4x tedensko tekla preden sem ugotovila, da sem noseča. Ko pa boš noseča lahko tudi naprej telovadiš, samo pazi da ti srčni utrip ne gre nad 140 na minuto. In seveda da se boš dobro počutila.

clock-img

02.10.2007, 10:12

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

seveda lahko, ko pa zanosiš pa malo bolj previdno,brez pretiravanja in pretiranega naprezanja.

clock-img

02.10.2007, 10:27

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Seveda lahkouser posted image ti kr počni stvari, ki te veselijo. Jst sem še do 6 meseca nosečnosti hodila na ornk intenzivno aerobiko, sem sicer prilagodila vadbo, ker sem pač iz tega "foha" ampak meni je prav pasalo. Dokler ne zanosiš pa lahko počneš čisto vse kar te veseli in je zdravouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

02.10.2007, 10:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ti kar!

Z večino športov se lahko ukvarjaš tudi v nosečnosti, edino kolesarjenja ali jahanja se izogibaj.

clock-img

02.10.2007, 12:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem