writing-img

zanositev in dojenje

clock-img

20.08.2008, 21:46

clock-img

Svet

pencil-img

326

dojim, nimam še ta rdeče in me zanima, če loh zanosim, pa kako si izračunam ovulacijo...

clock-img

20.08.2008, 21:55

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Zanosiš lahko, ker boš prvo ovulacijo imela pred prvo menstruacijo. In poznam ženske, ki so zanosile pri polnem dojenju.
Izračunat ovulacijo dokler nimaš menstruacije pa mislim, da je težko.

clock-img

21.08.2008, 07:30

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz sem zanosila ob dojenju,samo sem enkrat vmes imela menstruacijo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

21.08.2008, 07:42

clock-img

gbranka

pencil-img

104

jaz sem polno dojila eno leto. in pri obeh otrokih sem iemla od 6 tedna dalje redne menstruacije. Torej je vse odvisno od poameznice in se ne gre zanašat na to, da je dojenje zanesljiva kontracepcija.

Čeprav do sedaj še nisi imela menstruacije, ne moreš bit sigurna, da čez par dni ne pricurlja. Če nočeš zanosti, ga ne biksaj.

lp
Branka

clock-img

21.08.2008, 09:49

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Preberi si kaj o simptotermalni metodi. Gre za merjenje bazalne temperature in opazovanja sprememb izlivov iz nožnice.

clock-img

25.08.2008, 23:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Svet

dojim, nimam še ta rdeče in me zanima, če loh zanosim, pa kako si izračunam ovulacijo...

Odgovoril ti bom zelo iskreno.... Upam da lahko zanosis.... Moja boljsa polovica tudi se doji, in tudi se ni dobila menstruacije po porodu...(bebica je bila pred kratkim stara eno leto)... Prakticno je pa nemogoce izracunat ovulacijo, midva se namrec pred casom odlocila, da bova imela se enega, zato da bo cim manjsa razlika, in tako zdaj delava na drugemu, na vsake toliko pa narediva kaksen test.... zjutraj bo "the day", ker sva danes delala CB popoldan, in je bil rahel, a vendar jasno viden +... zjutraj ponoviva test z jutranjim urinom in enim testom (ne vem kerga mava), da bova videla ce je res kaj na tem.... glede na to, da sva se za prvo pikico matrala 2 leti, se nama zdi malo nemogoce da bi nama tokrat ratalo ze takoj v prvo, pa se to na blef..... vendar se telo zenske ob porodu tako spremeni, da je tudi to najbrz mogoce......

LP, Ciril

clock-img

26.08.2008, 09:01

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Odgovoril ti bom zelo iskreno.... Upam da lahko zanosis.... Moja boljsa polovica tudi se doji, in tudi se ni dobila menstruacije po porodu...(bebica je bila pred kratkim stara eno leto)... Prakticno je pa nemogoce izracunat ovulacijo, midva se namrec pred casom odlocila, da bova imela se enega, zato da bo cim manjsa razlika, in tako zdaj delava na drugemu, na vsake toliko pa narediva kaksen test.... zjutraj bo "the day", ker sva danes delala CB popoldan, in je bil rahel, a vendar jasno viden +... zjutraj ponoviva test z jutranjim urinom in enim testom (ne vem kerga mava), da bova videla ce je res kaj na tem.... glede na to, da sva se za prvo pikico matrala 2 leti, se nama zdi malo nemogoce da bi nama tokrat ratalo ze takoj v prvo, pa se to na blef..... vendar se telo zenske ob porodu tako spremeni, da je tudi to najbrz mogoce......

LP, Ciril

ciril,javi nam rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda,vrjamem,da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

26.08.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

ah... spet smo vidl drugo crtico (FS), vendar ponovno bledo... prakticno je isto kot vceraj..... vseeno je moja poklicala na ginekolosko in se narocila... oktobra smo na vrsti, do takrat pa bomo se malo delali na bebici in delali teste.... zanimivo je da so trije razlicni testi sicer pokazali pozitiven rezultat, vendar noben test ni bil izrazit, ceprav vsi jasno vidni.... bomo vidl kaj bo.

LP, C

clock-img

26.08.2008, 09:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ah... spet smo vidl drugo crtico (FS), vendar ponovno bledo... prakticno je isto kot vceraj..... vseeno je moja poklicala na ginekolosko in se narocila... oktobra smo na vrsti, do takrat pa bomo se malo delali na bebici in delali teste.... zanimivo je da so trije razlicni testi sicer pokazali pozitiven rezultat, vendar noben test ni bil izrazit, ceprav vsi jasno vidni.... bomo vidl kaj bo.

LP, C

verjetno je hormona še premalo,da bi bila izrazita črtica.

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem