writing-img

zanositev in jemanje steroidov

clock-img

02.03.2007, 19:43

clock-img

Anonimen

ok,moj je fitnesaš,delavba na user posted image ,on jemlje vsemogoče praške,creatin in druge pripravke,dvoje tablet,ene so naposim...zdej me pa zanima,al mogoče katera ve,če je to lahko škodljivo za potomce,če ima katera doma takega tipa,k je čist utrgan zarad te mišične maseuser posted image ,mene mal skrbi...te naposim so kao en testoseron,ok,ne vem čist točno,ampak zadnji mesec,ko sva hotla sexat,mu je 3 krat dol padu,tko da ni blo nič.Prosim za hitre odgovore,pa hvala

clock-img

02.03.2007, 21:02

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Proteini nimajo nobenga vpljiva. Creatin je neka vrsta beljakovin in bi  lahka malo . Steroidi pa so menda že kot zdravilo in absolutno vpljiva je pa po moje boljše da se orng kje pozanimaš kjer se bolj spoznajo. Tudi alkohol vpliva pa cigareti pa eni razkirajo

clock-img

03.03.2007, 16:06

clock-img

dorina

pencil-img

209

Kolikor jaz vem, so moški v takšnem stanju, kot je tvoj, zmanjšano plodni. Naj vsaj dokler ne naredita user posted image preneha s tem.

clock-img

03.03.2007, 19:32

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Če jemlje samo to, kar si napisala, nima veze s plodnostjo in njegovo erekcijo. Testosteron pa je moški hormon-torej bi mu moral še bolj stat.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem