writing-img

zanositev kljub KT

clock-img

28.09.2007, 08:55

clock-img

Anonimen

Ker sem že kar nekaj krat zasledila da ste nekatere zanosile kljub jemanju kontracepcijskih tabletk me zanima katere tabletke ste imele?
sama imam logest in me je kar streslo ko je ena napisala da je zanosila kljub temu da ni pozabila vzeti nobene tabletke. Trenutno si ne morem privoščit še enega otroka.

clock-img

07.12.2007, 23:49

clock-img

cofk

pencil-img

85

mene tud to zanima...
a se je kateri res zgodilo da je kljub rednemu jemanju zanosila?
če pa ste zanosile zato ker ste pozable tabletko..koliko ste jih pozable?

clock-img

08.12.2007, 21:46

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Prijateljica je zanosila 2x s Cilest tabletkami (je farmacevtka, tako da ve kako jih mora jemat)

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

clock-img

08.12.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

Prijateljica je zanosila 2x s Cilest tabletkami (je farmacevtka, tako da ve kako jih mora jemat)

user posted image user posted image user posted image  sej ne rabiš doktorata za to, da veš kako se jih jemlje.

clock-img

09.12.2007, 00:38

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

nevem no možnost je sicer majhna mogoče če so tabletke preslabe? 

clock-img

09.12.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

Meni je uspelo 2* zanosit s tabletkami, kar ti mora res že uspeti. Nisem zagotovo nobene pozabila vzeti, je pa res da prvič sem veliko bruhala in imela podobnih težav ker sem biila pred enim zame zelo zahtevnim projektom, drugič pa sem bila precej pod stresom. No kasneje so mi ugotovili da se kot kaže zelo plodna in da tabletke res niso prijele kljub rednemu jemanju, zdaj sem na Depo Proveri in moram potrkati ni težav. Sem pa prvič jemala Cilest, in drugič diane 35.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem