writing-img

zanositev med menstruacijo

clock-img

01.03.2012, 22:49

clock-img

Anonimen

21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan.
zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča
Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času
januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja.
je možno, da sem zanosila?

clock-img

02.03.2012, 06:32

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča
Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času
januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja.

skor ziher ne.

clock-img

02.03.2012, 08:35

clock-img

Anonimen

Vedno JE možnost. Saj testa ne rabiš delat.Se da tudi brez njega čez čas ugotovit oz. spoznat da si noseča

clock-img

02.03.2012, 10:09

clock-img

Anonimen

prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O.

oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.

clock-img

02.03.2012, 10:21

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Vprašaj tole super ginekologinjo, boš dobila zanesljiv odgovor: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

02.03.2012, 10:22

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O.

oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.

no, sama vgnezditev se zgodi šele 6-10 dni kasneje, res pa je da se po M sluznica debeli in da si takrat najmanj ploden.

clock-img

02.03.2012, 10:37

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jao...

clock-img

02.03.2012, 12:29

clock-img

Anonimen

Kaj pa je tak problem en test naredit? First Sign lističi so blazno poceni in v 5ih minutah je vse jasno. No lahko se pa mučiš in to ...

clock-img

03.03.2012, 15:03

clock-img

Anonimen

kaj dela psiha...včeraj naredila test, ki je pokazal -  in danes dobila M

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem