cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev ob spiralu

clock-img

23.05.2009, 08:25

clock-img

hayat

pencil-img

34

Pozdravljene,

naj se javi katera,ki je imela spiralo in je kljub temu zanosila.

clock-img

23.05.2009, 20:15

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Zdravo!
Se ti pokorno javlja ena, ki je zanosila ob obročku.user posted image

Kaj te zanima?

clock-img

23.05.2009, 23:08

clock-img

hayat

pencil-img

34

Obroček-je to isto kot spiralo?   Ker jaz imam trenutno spiralo cca.2 meseca in sem naredila test in je pokazalo pozotivno,pa me zanima koliko vas je takih ki se jim je to zgodilo.  Sicer nobena zascita ni 100% ampak,da se res to zgodi pa tud je malo verjetno. Sej ni panike za imet otroka,sam kaj ki mam doma ze punčko staro 3 leta,pa fantka starega 18 mesecev in še enega fantka starega 4mesece,pa mi je ginekologinja svetovala spiralo da se malo spocijem od rojevanja otrok in mi ni priporocala tablet,ki sem jih seveda jemala predno sem zanosila sploh z najstarejso,pa so ble ucinkovite,zdaj pa vzamem spiralo da se spocijem,evo ga na pa spet. No sej ni panike bomo pa še 4. meli-lepo super. 

Samo da vidim koliko vas je ki se  jim je to zgodilo.

clock-img

24.05.2009, 08:48

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Jaz mislim da je to isto. Jaz sem imela rizično 1 nosečnost, ker sem bolj zaradi odsvetovane ponovne nosečnosti hotela sigurno zaščito.user posted image
Vstavljen sem imela obroček 1 leto, brez vsake najmanjše težave, nato pa kar naenkrat znaki nosečnosti. Meni je potem takoj naslednji dan vzela obroček ven.
Zdaj je pa naša zvitorepka stara 4,5 let.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem