writing-img

zanositev ob velikem septumu

clock-img

30.04.2007, 10:42

clock-img

Anonimen

pozdravljeni,
pred casom so mi nasli velik septum, celo tako velik, da so histeroskopijo prekinili, ker niso vedeli, ali je maternica dvoroga. po nekaj slikanjih in pregledih so me ponovno narocili na histeroskopijo. rekli so mi tudi, da ne bom mogla zanositi pred operacijo. zdaj sem zanosila, plod se je ugnezdil na maternično steno in ne na septum, ginekologinja pravi, da lahko rodim cisto normalno (prej pa so mi vsi pripovedovali vsa mozna tveganja). v strokovni literaturi berem, da je 80% verjetnosti za spontani splav, me pa zanima, kaksno je tveganje, ce v prvih mesecih ne splavis... ali to pomeni, da rodis v šestem mesecu, nedonošenčka... ima kdo kakšne izkušnje? hvala za odgovore.

clock-img

30.04.2007, 11:29

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jaz sem imela sicer septum, pa sem ga odstranila pred nosečnostjo. Zgodba od prijateljice pa ni ravno vzpodbudna, saj je ravno zaradi septuma splavila v tretjem mesecu nosečnosti.

Upam, da bo s tabo in tvojim user posted image  vse vredu, saj ti resnično ne privoščim kakršnih koli zapletov.

Vse dobro!

clock-img

30.04.2007, 12:59

clock-img

lana38

pencil-img

6327

anonimna!
Jaz sem zanosila ob zarastlinah, ki so posledica lanskega UPN. Ne vem, kaj me čaka. Prvi pregled imam 7.5. Upam, na najbolje. Meni je G rekel, da sploh ne bom mogla zanositi, če ne grem na HYSC. Ko sem čakala user posted image , da bi se naročila, user posted image  ni bilo od nikoder in zagledala sem user posted image .
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem