cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev ob zasciti

clock-img

26.09.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

POZDRAV!
Prebrala sem,da je ena zanosila kljub uporabi kondoma!Mi lahko poveste kako je to mogoce,sploh ce ne poci?Sama imam samo to zascito,po rojstvu in,ko sem to prebrala,me je prav malo zaskrbelo.Saj vem,nobena zascita ni 100 procentna,pa vendarleuser posted image .Ima katera tudi tako izkusnjo?Saj ce poci seveda takoj opazis.
hvala za odgovore!

clock-img

26.09.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

user posted image  lahko je kdo naredil majhno majhno luknjico.user posted image

clock-img

26.09.2007, 14:25

clock-img

neja.bor2007

pencil-img

105

IZVIRNO SPOROČILO: na_go

user posted image  lahko je kdo naredil majhno majhno luknjico.user posted image

user posted image user posted image
tezko zanosis,ce ne poci,moje mnenje!

clock-img

26.09.2007, 14:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2007, 14:29

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

lahko je kdo naredil majhno majhno luknjico.

a tudi to delajouser posted image , pol se pa čudijo user posted image

user posted image

Mene pa zanima a je katera zanalaš naredila luknjico, da bi zanosila?

clock-img

26.09.2007, 14:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

lahko je kdo naredil majhno majhno luknjico.

a tudi to delajouser posted image , pol se pa čudijo user posted image

user posted image

Mene pa zanima a je katera zanalaš naredila luknjico, da bi zanosila?

Evo, to je eden izmed načrtov, kako nekatere babe tako podtaknejo otroka za rešitev zveze. Ali da do njega pridejo, če ded ni za to.

clock-img

26.09.2007, 14:38

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Ali da do njega pridejo, če ded ni za to.

Poanta luknjiceuser posted image user posted image

Sem dobila idejo, ker moj dec ni za še enega user posted image , jaz bi ga pa imela. ...se hecam, še vedno menim in bom menila, da se za user posted image  morata odločiti oba. Lahko samo molim, da se bo moj dec spremenil oz. mu bo kaj na glavo padlo in bo začel  drugače razmišljat.

clock-img

26.09.2007, 14:51

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Po moje pa je odvisno od tega kdaj sta nataknila kondom, ker če sta vsaj malo brez ali magari samo na začetku akcije, je, jasno, možno, saj so semenčeca tudi v predsemenski tekočini...

ROŽICA

clock-img

26.09.2007, 15:00

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Midva sva 7 let uporabljala samo kondom, pa je včasih tudi počil ampak nisem zanosila. No in glej ga vraga, lansko leto spomladi sem bila pri g. in mi je predpisal logest tabletke, zaradi kože in boleče menstruacije. Hm in poglej ga zlomka, 20 oktobra je moj pdp, pa nisem nikoli pozabila vzeti tabletke, nasprotno vsak dan ob točno isti uri.
No ja se zgodi, bomo pa sedaj dobili pravega angelčka, baje, vsi tako pravijo, nam je bilo pač namenjeno.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

26.09.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

čestitke suzanamai,je bil pa zgleda res teb namenjen...lepo nosečnost še naprej..

clock-img

26.09.2007, 20:04

clock-img

čaki

pencil-img

1009

mojedva prijatla sta po akciji našla kondom prileplen njen na stegnu in temu primerno je itak zanosila

clock-img

02.10.2007, 13:04

clock-img

neja.bor2007

pencil-img

105

user posted image user posted image sem se kar nasmejala ob teh odgovorih.
verjetno pa nekatere res to počnejouser posted image user posted image .

No,ampak midva sva enkrat poskusla preluknjat kondom,pa iz majhne pikice nastane ponavadi kondom v 2 delihuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem