writing-img

zanositev oz ovulacija

clock-img

15.12.2008, 08:08

clock-img

Anonimen

Zanima me če je katero kaj špikalo v jajčecih med ovulacijo.Imela sem jo dva dni nazaj in z fantom veselo skačeva.A je možno da se je jajčece takrat vgnezdilo ?

clock-img

15.12.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

Med ovulacijo je možno, da te špika. jajčece se pa takrat ni vgnezdilo, ker se vgnezdi šele nekje en teden po ovulaciji.

clock-img

15.12.2008, 09:33

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja, jaz od prevga poroda naprej skoz čutim ovulacije-kot špikanje v jajčniku ena 2 dni-ko sem drugič zanosila, pa me je potem do datuma ko naj bi prišla M skoz nekaj špikalo in zategovalo!

clock-img

15.12.2008, 15:52

clock-img

druga

pencil-img

175

je možno, da te špika v jajčnikih in da nimaš ovulacije? mene namreč vsak mesec točno v obdobju ko naj bi bila ovulacija približno 2 dni špika v jajčnikih, ampak ko sem bila pri G en teden po ovulaciji, na UZ ni videl rumenega telesca in je rekel, da verjetno nimam ovulacije.

ni mi jasno zakaj me špika v jajčnikih, če nimam ovulacije? A je možna ovulacija, pa pol ni rumenega telesca? Sem nekje prebrala, da se v tujini da kupiti neke kapsule konopljike, ki bi naj pomagale izboljšati rumeno telesce.

ve katera kaj o tem?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem