No, le nisem sama :))
Sanosan, saj grem skoraj vsak dan malo ven tudi z vozičkom, ker upam, da se bo slej ko prej navadil, vendar nisem taka kot ti. Svaka ti čast, da potrpiš. JAz se tako kot ti ne oziram na to, kaj si drugi mislijo, mene moti to njegovo kričanje, prvič, ker vidim, da mu je neprijetno, in drugič, ker sem sama pod stresom, ko se tako dere in adijo sprostitev in dobra volja.
Kerensa, ja, še malo pa bo res tak
. On je tako rad doma. Takoj ko zaregistrira, da sva spet vstopila v blok, neha jokat
. Mislim, mulc prefrigani!
Naja, sem sprobala tudi to varijanto, da sem šla ven, ko je njegova ura za spanje, ampak ne zaleže. Takrat je še večji kraval. Saj mislim, da se v bistvu začne dret, ko postane zaspan, in takrat hoče le svojo posteljico ali mamin objem v sleepyju. Sem poskusila že z vso možno animacijo ga zamotiti, ampak se ne da. Očitno so bikci trmasti, ali kaj?! Bomo videli, kako bo, ko bo že znal sedeti in ko bo že na GH. Izgleda, da bo pravi jedec, saj se ful obliziuje, ko vidi koga jesti
Drugače je pa pravi frajerček, ko sva doma. Rad se smeje in bluzi po svoje, pa tudi zamoti se kar dolgo časa kar sam. Alarm je le, ko postane zaspan (po uri in pol do dveh budnega stanja) in takrat mora takoj spat, drugače sem pečena!
MAh, saj pravim, bo že. Ahooommmm