writing-img

zapestnica

clock-img

12.06.2007, 16:29

clock-img

Anonimen

Zdravo punce!Bliža se moj rok poroda pa me vse zanima:)kaj napišejo na zapestnico ko jo dobiš oz.dobiva?

clock-img

12.06.2007, 16:31

clock-img

max81

pencil-img

3273

ko greš v porodno, dobiš zapestnico s svojimi osebnimi podatki, ko pa rodiš dobita zapestnico s številko, saj tako je na gorenjskem

clock-img

12.06.2007, 16:59

clock-img

Anonimen

Oba z dojenčkom dobita zapestnico s številko.

clock-img

12.06.2007, 18:22

clock-img

žarnica

pencil-img

706

midve sva dobili zapestnici,ko sva šli iz porodne. Na moji je pisal ime in priimek, na hčerkini pa priimek in deklica zraven.

clock-img

12.06.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

midva sva imela oba zapestnici, kjer je pisalo moje Ime in priimek ter neka cifra. user posted image , je pa še okrog posteljice imel neko verižico, kjer je pisalo prav tako moje ime in primek, leta, deček, in njegove mere ob rojstvu ter datumrojstva.

clock-img

12.06.2007, 20:21

clock-img

Anonimen

Midve sva dobili vsaka svojo zapestnico s številko, pa tamala je dobila okrog vratu še vrvico z listkom, na katerem je bilo zapisano moje ime, priimek, datum njenega rojstva, ura rojstva, ista številka kot na zapestnicah ter podatek, da je deklica, porodna teža, velikost in obseg glavice.

clock-img

12.06.2007, 20:28

clock-img

valči

pencil-img

2344

Pri mojih obeh otrokih je bilo enako,kot pri Tašonki,saj sva rodili v isti porodnišnici.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

12.06.2007, 22:21

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

obe sva dobili zapestnici z mojim imenom in priimkom, pa čas rojstva in številka je bila gor. Mala pa je dobila tudi verižico-krogec z listkom na katerem pa je pisalo enako kot na zapestnici.

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem