writing-img

zaprta 4-letnica

clock-img

26.02.2011, 14:23

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

Moja 4 letna deklica ima tezavo z odvajanjem blata,ceprav ji 2x dnevno dajam zlicko laktoze in poje dosti sadja(pije sicer malo manj-a vec kot ponujati ji res ne morem)ODVAJA blato le na vsakih 4-dni!Tezava se vsaj po moje odraza v nocnem slabem spanju z milejsim jokom!Kaj se lahko storim-zna katera pomagati?Pediatrinja mi je svetovala le laktozo ali sladke kamelice na tesce!Hvala vsaki za pomoc

clock-img

26.02.2011, 15:13

clock-img

lelčy

pencil-img

336

No mi smo imeli enak problem, tudi dobili laktozo, ki ni najbolj pomagala. No pediater mi je svetoval tudi naj ji kupim frutabelo(tisto ki ima 7 sadežev-ima zelen ovoj), naj poje eno na dan zraven pa spije kozarec vode. Ti povem, da sem bila kar presenečena ker je delovalo, je imela mehko blato in še vsak dan je lepo odvajala.

clock-img

26.02.2011, 15:26

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

ta zelena frutabella dela čudeže:) iz lastnih izkušenj.

drugače sem pa v sili dala prorektal (ker tist laceton al kako) ni žal nič pomagal.

i belive i can fly....

clock-img

26.02.2011, 16:11

clock-img

Precious

pencil-img

524

žlička laktoze ni dovolj. na začetku ji daješ cca 6-8 žličk,potem pa postopoma zmanjšaš

clock-img

26.02.2011, 17:06

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

precious,pa je to dovoljeno?meni je bilo receno 2 zlicki na dan za otroke do 7.leta!Hvala

clock-img

26.02.2011, 17:14

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Pozdravljena!

Kakšno prehrano pa ima tvoja hčerkica?

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

clock-img

26.02.2011, 17:33

clock-img

Precious

pencil-img

524

Seveda da je. Saj to je samo mlečni sladkor pridobljen iz mleka in nič drugega

clock-img

26.02.2011, 20:22

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

na vprasanje predhodnice,moja hcer je zdravo uravnotezeno hrano,je skoraj vse,ze od malega pazim da poje veliko sadje in ga je rada,sladkarij ne mara(vcasih kinder cokolado in lucko-to je vse kar sploh mara od sladkarij)!res pa je,da ne pije ogromno,pa jo veckrat opomnim in ze od malega ne je nic mlecnega,pa smo ze vse poskusili(mislim,da zato ker smo jo kot dojencico veliko silili z mlecnimi kasicami,ker je bila prelahka)!!

clock-img

26.02.2011, 21:27

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Tudi moja 3 letnica je imela težave in po tri dni ni kakala. Potem sem kupila ISILAX BIMBI sirup za otroke. Je prehransko dopolnilo z rastlinskimi izvelčki, vlakninami in sadnimi sokovi.
Dajem ji po dve do tri žličke vsak dan ali vsak drugi dan. Zdaj ni problema in mi kaka vsak dan. Tako da, jaz stavim na ta sirup. Res pomaga.
Smo poskusili že druge izdelke v obliki tekočin in praškov iz lekarne, pa nam niso pomagali.

Lp

clock-img

28.02.2011, 12:02

clock-img

inč

pencil-img

55

oj, ...imam 17 mesečno pupiko

tudi mi smo imeli podobne probleme...trdo blato za znort-jok...in sva probali že vse mogoče
potem pa sem ji začela dajat (po priporočilu pedijatrinje) probijotični jogurt EGO, frutabelo in domače mleko, ki ni nič posneto, in res pomaga...

probaj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem