writing-img

zaprtje

clock-img

24.06.2006, 11:09

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Imamo 6 tednov starega dojenčka, ki je polno dojen. Njegova prebava je bila do sedaj normalna (2-4 krat na dan), sedaj pa že drugi dan ni kakal. Koliko časa je normalno, da takšen dojenček ne kaka in kaj je možno naredit za spodbuditev prebave?

Hvala za odgovore.

clock-img

24.06.2006, 11:23

clock-img

Anonimen

za samo dojenga otroka je normalno da ne kaka do enega tedna!!! al pa vsak dan večkrat, tko da ni panike. če pa po parih dneh še vedno ne bo kakal mu pa lahko daš fejst sladkane kamelice. al pa mu mal buhija zmasirej v smeri urinega kazalca s kakim oljčkom in pol mal z nogicami potelovadita skrči stegni, lahko tut termometerv rito pa bo:)
drgač pa je vrjetn nehov kakat zarad te vročine in vso tekočino prešvica pol pa za drekec ostane samo še tatrd material k ga je pa manj in ne rab tolk kakat. js bi mu na tvojem mestu kr preventivno poleg dojenja še kko prkuhano vodo al pa čaj ponudla

clock-img

24.06.2006, 13:37

clock-img

Anonimen

Ja, se strinjam z Laro. Tako to je pri dojenih otrocih, nič panike.

clock-img

24.06.2006, 14:40

clock-img

Anonimen

Lenika-moja Maša je bila polno dojena in ni šla kakat po 10-12 dni.
Potipaj ji trebušček okoli popka-če je mehek ni panikeuser posted image

clock-img

24.06.2006, 23:01

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

do deset dni je čisto ok, probaj trebuščka in kakšna masažica pa kak termometerček da ga malo podražiš pa bo šlo.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem