writing-img

zaprtje dojencka

clock-img

04.07.2009, 09:37

clock-img

daisyb

pencil-img

419

pozdravljene,

mene pa samo zanima koliko casa naj pocakam, predno kaj ukrepam, ce otrocicek ne kaka. zaenkrat ni kakal samo vceraj in danes tud se ne...prej pa je tudi tri krat..in prav normalno.
ali naj ga peljem k zdravniku? kako ste si ve pomagale, ce je bil otrocicek zaprt? meni je prav tezko, ko ga vidim, da se napenja pa ne more....sam poprdeva pa skozi.

lp

clock-img

04.07.2009, 09:40

clock-img

miapia

pencil-img

1748

6,7 dni, potem greš do P. Jaz sem ji dala za pit glukozo, pa je potem kakala.

clock-img

04.07.2009, 10:12

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Ja 6,7 dni. To je še vse normalno.
Jaz sem mu dala malo zelo sladkih kamilic za spit, da so ga pognale. Včasih je pomagalo tudi, če sem mu v ritko dala termometer, kot da mu meriš temperaturo. To mu je malo rzdražilo in potem je kar ušlo iz rite...
Uspešno kakanje vam želim.

clock-img

04.07.2009, 11:17

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz sem mu pomagala s termometrom in obilo kreme, da je razmehčalo blato (ker je bilo ful trdo). če je dojen lahko ne kaka tudi 16 dni (od kolegice mali, pa ga ni neki zvijalo in mučilo)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

05.07.2009, 18:27

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

Živjo,

jaz ga dam kar nad kahlico oz. nad wc, banjo, kar je lažje, nagca. Nogice mu stitsnem na trebuščka in ga naslonim na svoj trebušček. Zelo pomaga. Kadar ga napenja zelo hitro rešimo zadevo. Včasih zadržiš malo dlje časa.

Upam,da sem razumljivo napisala. Lep pozdrav

clock-img

06.07.2009, 08:15

clock-img

sabina1345

pencil-img

65

Jaz sem bila tudi tako pretrašena, ko tri dni ni kakala. In sem šla zdravniku, pa so mi rekli, da o zaprtju govorimo, ko najmanj 7 dni ne kaka. Sem ji potem masirala trebušček z oljčkom in telovadila z nogicami in se je kar hitro uredilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem