cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaprtost novorojenčka POMOČ!!!!!

clock-img

11.07.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

Moj novorojenček je star 13 dni in zanes ponoči in čez dan ni odvajal blato. Ponoči sem mu dala nadomestek mleka NOVALAC , ker sem imela premalo mleka. Zvečer je šel zadne na blato  do zdaj pa NIČ. prosim pomagajte mi kaj naj storim.

clock-img

11.07.2007, 17:00

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Jaz sem do 6 meseca dojila imel je malo dodatka pregomin zaradi močne zlatenice. Bil je tudi zelo zaprt skoraj 10 dni.Daj mu v flaško v to mleko nekaj kapljic belega jedilnega olja nam je to pomagalo in je naravno.

clock-img

11.07.2007, 17:01

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Pri 6 mesečnemu pa pomaga hippov slivovi in marelični sok.

clock-img

11.07.2007, 17:05

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

otrok ni zaprt ,je čist normalno da dojen otrok ne kaka do enega tedna.

clock-img

11.07.2007, 17:56

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

točno tako, otrok sploh ni zaprt. naša niti ni več dojena, pa kaka na par dni in je to čisto normalno. Če bo user posted image  zaprt, boš pa tudi videla da ga napenja in da mu ni dobro trebuščku, v tem primeru pomagajo tudi sladkane kamilice, lahko daš na palčko za ušesa malo kreme in potisneš v ritko, če nič ne pomaga, pa greš v lekarno po svečke.

clock-img

11.07.2007, 18:02

clock-img

Anonimen

se pravi da mleko novalac ne vpliva na to nič.  Kaj potem izloča tisto rmene barv a ni to kakica? Kaj je to. To  ne izloča več kar sem mu dala novalac mleko!

clock-img

11.07.2007, 18:18

clock-img

Anonimen

Maša je hodila kakat na 12 dni.Bila pa je polno dojena.Potipaj ga pod popkom.Če je trdo,pomeni da je zaprt.

clock-img

11.07.2007, 20:14

clock-img

manetka

pencil-img

322

če dojiš sama spij kak kozarec donata, pa bo user posted image  ziher kakal, pri nas je delovalo.

clock-img

11.07.2007, 22:24

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ni nujno, da je zaprt. Dojeni otroci kakajo lahko pogosto, lahko pa tudi po en teden ne. Žiga je kakal vsak dan, po 3x. Tisto rumenozeleno , malo "sesirjeno"-to je kakec, kaj pa drugega.

Ni pa treba nič posebnega ukrepat, tudi če po par dni ne bo kakal.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

13.07.2007, 13:25

clock-img

livia

pencil-img

2395

Za novorojenčke ni panike če ne kaka 10 dni, 11 dan pa moreš k zdravniku.
Mi smo na začetku kakali 1x na teden.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem