writing-img

zarastlinice

clock-img

07.03.2007, 15:02

clock-img

ripsalis

pencil-img

17

zivijo
ali je kera mela zarastlinice na jajcevodih ?

clock-img

13.03.2007, 07:15

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz bi jih naj imela ob levem jajcevodu. samo ti ne morem še nič povedati o tem, ker me čaka pregled pri G 26.3. Da imam zarasline, pa so odkrili na HSG. Prebrala sem pa šele v odpustnici iz bolnice. Se javim, ko bom vedela, kaj več.
LP

lana38

clock-img

13.03.2007, 13:38

clock-img

ripsalis

pencil-img

17

hvala za odgovor in se vidimo na forumu.

clock-img

25.03.2007, 13:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

jst sme jih mela pa eno malo pregrado, so mi vse skupaj odstranili in sem zanosila tretji ciklus po postopku...

tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

25.03.2007, 16:13

clock-img

lana38

pencil-img

6327

tinkamiška, kaj so ti pa rekli, o kod bi naj bile te zarstline?
LP

lana38

clock-img

25.03.2007, 19:21

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Lana, meni so rekli, da so lahko posledica nezdravljenih vnetij iz preteklosti, lahko so posledica operacije slepiča, ali pa še hujše, če se je ta razlil, ampak lahko bi imela vse to, pa ni nujno, da se te zarastline nardijo...

No, jst sem mela kot najstnica veliko vnetij, eno celo tako močno, da sem skoraj pristala v bolnici, ampak nikoli nisem imela kakšnih posebnih znakov, da bi bilo kaj narobe, redne M, čutila svoje O,...tako, da sem bila kr malo presenečena.

Tinka

clock-img

25.03.2007, 19:29

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem bila leta 1976 na operaciji slepiča, ki pa se naj ne bi razlil. Ker sem seveda radovednica, sem tako dolgo brskala po predalih, da sem našla odpustnico izpred 30 let. Prebrala pa sem, da je bilo v trebušni votlini nekaj motne tekočini, ki bi jo naj odstranili. Verjetno pa se jim je zgodilo, da so je nekaj pustili notri. To mislim predvsem zato, ker so zarastline na levi strani, rez pa je na desni in verjetno leve strani niso v redu počistili, ker niso vsega videli.user posted image LP

lana38

clock-img

25.03.2007, 19:33

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Lana...ja, bi lahko bil to vzrokuser posted image Ampak važno, je da se da vse poštimat...držim pestke zateuser posted image

Tinka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem