writing-img

zardevanje

clock-img

14.01.2006, 18:29

clock-img

čaki

pencil-img

1009

pri svojih 33 letih zardevam ko kaka najstnica. user posted image user posted image user posted image to se mi prej ni dogajalo, zdaj pa...ko pride šefica do mene al pa kdo drug ki ne dela okol mene in mi kaj tazga reče zardim ko purman...user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj "pojem" da se to neha???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2006, 18:37

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hmmm tudi sama velikokrat zardim. Sploh, če je situacija delikatna oz. kočljiva. Al pa če me kej tazga vprašajo. AMpak se ne sekiram preveč. To je del mene. Mislim, da ni nič slabega na tem.

Glede hrane... pa mislim, da ga ni recepta, ki bi pregnal zardevanjeuser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

14.01.2006, 18:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Solarij?

clock-img

14.01.2006, 18:51

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt pa zafarbam k flirtam user posted image user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

14.01.2006, 19:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz včasih zardevam. Če sem pred kakšno delikatno zadevo in že vnaprej nestrpna, potem zardim, če pa se ne obremenjujem, pa ne. user posted image

clock-img

14.01.2006, 19:43

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem včasih zardevala za vsako figo. Z leti je malo minilo, verjetno sem pač malo odrasla in se mi bolj fučka za druge. Se mi pa še vedno dogaja in to v najbolj nepričakovanih situacijah. Kar kdaj čisto brezzveze. Matr je to zoprno in neprijetno kouser posted image . Če kdo pozna kak univerzalni recept se priporočam, ampak se bojim da ga ni...user posted image

clock-img

14.01.2006, 19:53

clock-img

Anonimen

js pa v glavnem ne zardevam razn v kaki popolnoma nepričakovani nerodni situaciji..kot najstnica sem ful. se mi je pa zgradila samozavest in od tekrat ne zardevam več. js mislm da zardevaš če nisi samozavesten oz če nisi prepričan v svoja dejanjauser posted image

clock-img

14.01.2006, 21:20

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz sem tudi včasih full, sedaj pa ne več. Pa se mi je pred kratkim ravno zgodilo, tako čisto brez veze in mi je bilo tako smešno- po tolkemčasu.
mi pa je to bil takrat full problem in je res neugodnouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

14.01.2006, 23:46

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz zardim in to fajn,kadar me kdo razkuri.
Še ušesa mi zardijo.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem