writing-img

zasebna alergološka ambulanta

clock-img

27.11.2007, 13:57

clock-img

kate

pencil-img

15

Zanima me ali se je kdo od vas že poslužil te variante in kje?
Namreč 4-mesečna hčerkica ima suhe fleke po licih, zapestjih in spodnjem delu nog in po moji tri tedenski dieti brez jajc in mleka ni nič bolje, napotnica od pediatrinje pa je že 14 dni na alergološki v Lj., pa še niso dali nobenega datuma za testiranje..

Hvala za odgovore. LP

Kate

clock-img

27.11.2007, 14:06

clock-img

Anonimen

Dr. Voduškova na Regentovi v Ljubljani je alergologinja in pediatrinja. Ima tudi koncesijo. Jaz sem z njo, kot pediatrinjo, zelo zadovoljna. Pohvalijo jo pa tudi kot alergologinjo.

clock-img

27.11.2007, 14:09

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz sem za Voduškovo slišala lih kontra...
da je zelo neprijazna...
skratka da ni...

jaz osebno je ne poznam

clock-img

27.11.2007, 14:20

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Tudi jaz sem bila pri dr. Voduškovi. Prvič samoplačniško in je bila uredu, kasneje pa preko napotnice in ni bilo vse ok. Bila je osorna, iz pregleda v pregled je spreminjala napotke. Na vseh kasnejših pregledih me je oštevala, da se nisem ravnala prav glede diete, kljub temu da sem vedno striktno upoštevala njena navodila. Povedala sem ji, da se držim le njenih navodil pa me je vedno na grob način utišala. Zamešala nam je karton in čeprav sem ji med pregledom dopovedovala, da je pomota, je prišla sama do tega šele na koncu pregleda in nestrpno sopihala zakaj je nisem opozorila. Moje osebno mnenje je, da ni dosledna, da ne zna poslušati, prevečkart spreminja mnenje. Skratka jaz ne grem več tja.
lp

clock-img

27.11.2007, 14:26

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Pa še to, ko sva bila s sinom nazadnje tam, me je oštela kot eno smrkljo, da naj se malo zamislim nad vzgojnimi ukrepi. S sinom sva zaradi pregleda preskočila kosilo in 3urni počitek,na pregled sva čakala 2uri , tako da je bil tamali zelo siten. Med pregledom je bila zelo nervozna in ker se ji je sin izmikal ( imel je 13 mesecev), je popenla name, da tako pa ne gre! halo ma kaj to je pediater?

clock-img

27.11.2007, 14:41

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mi smo tudi naša dva lupčka kupčka peljali k Voduškovi...res je edino zoprno tole dolgo čakanje pri njej...Sem bila 3 ure tam. Drugače pa nič posebnega, kr ok, glede na to da ne rabiš čakat kot na alergološki na datum.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

27.11.2007, 17:42

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Jaz z njo kot pediatrinjo nisem bila zadovoljna in sem jo zamenjala. Pa večkrat je zamudila v službo in potem se je nabrala vsta in s tem čakalna vrst,... sestra ok.

clock-img

27.11.2007, 18:13

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

V Trbovljah imajo v bolnišnici tudi alergološko, čakalna doba pa je cca 3 tedne.

clock-img

27.11.2007, 21:09

clock-img

zima07

pencil-img

869

Mi smo bili tudi pri Dr. Voduskovi-dobra stran je, da na pregled prides relativno hitro, sestra, ki sprejema paciente je fenomenalna, Voduskova pa-hmm-tako, tako... Sicer je stestirala naso user posted image  (no, sestra je naredila kozne teste in vzela kri), dala nekaj napotkov, ampak zares ni najbolj prepricljiva, mogoce malo osorna, premalo uposteva starse in njihovo(nase) mnenje, ki konec koncev z otrokom zivijo(mo)...ne vem, no...sicer imamo kontrolo cez pol leta in njenih navodil se kljub vsemu drzimo..ampak bi rekla, da me je Karin Rizner na bioresonanci s svojim pristopom, testiranjem in znanjem absolutno bolj prepricarala...user posted image user posted image

Pozdravcek!

clock-img

27.11.2007, 21:17

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Dr. Voduškova na Regentovi v Ljubljani je alergologinja in pediatrinja. Ima tudi koncesijo. Jaz sem z njo, kot pediatrinjo, zelo zadovoljna. Pohvalijo jo pa tudi kot alergologinjo.

user posted image Jih precej poznam, ki so k njej hodili. Preteklik. In niti eden ni bil zadovoljen.

clock-img

28.11.2007, 10:31

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Jaz sem bila glih prejšnji teden pri dr.Vodušek, na pregled smo čakali 14 dni in tudi potem v čakalnici sva čakali cca 45 minut. Sestra ki nas je sprejela je kar prijazna, dr.Vodušek je bila pa ful uradna, sploh si ni vzela časa za naju, sem mislila da ji bom lahko vse razložila kako in kaj pa sem vidla da je brezveze ker nas je hotela čimprej odpraviti.
v plus je to da se ne čaka dolgo kot je potrebno čakati v pediatrični pa tudi testi so dokaj hitro narejeni

clock-img

04.12.2007, 08:01

clock-img

erna14

pencil-img

2245

jaz sem bla na napotnico pri dr.Vodusek in je bla zelo prijazna,vse kar me je zanimalo sem zvedla,sestre so pa ravno tako prijazne.Jaz sem bila vec kot zadovoljna

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

04.12.2007, 23:42

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

No še ena, ki je bila razočarana z dr.Vodušek. Res je osorna, hladna in brez interesa...Tako hitro še nismo prišli iz ordinacijeuser posted image  Pregledu sploh ne morem rečt pregled. Ne vem za kaj sem mogla hčerkico sploh slečt, ker tako kot si je ona ogledala njeno kožico bi si jo lahk kr preko telefona. Res ne vem kako hudo mora to bit z revčki, da je z njimi po njeno kaj narobe. Po njenem mnenju je bilo smiselno opravit samo kožne teste, reakcijo si je tud z "Lune" ogledala user posted image . No v glavnem po njenem alergije ni, ko sem jo pa vprašala zakaj ima tako hrapavo, rdečo in pikasto kožico po ličkih ( ima tudi hrapavo kožo po celem telesu, kar ona seveda sploh ni vidla user posted image ) od kar nismo več na Pregominu in dodajamo ml. izdelek pa je odgovorila, da ne ve. No in to ti je en doktor. To znam tud jaz. Prednost Voduškove je le to, da z napotnico čakaš le 14 dni in, da je sestra res fenomenalna. Grem pa raje drugič čakat na Vrazovga, kjer so se nam prvič pred nekaj meseci res zelo zelo posvetli.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem